Το Galaxy A71 5G λαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Αυγούστου 2021 στις ΗΠΑ

Το Galaxy A71 5G λαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Αυγούστου 2021 στις ΗΠΑ

Μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας του Αυγούστου 2021 στο Galaxy A71, η Samsung την κυκλοφόρησε στο Galaxy A71 5G. Η ενημέρωση αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στις παραλλαγές του Galaxy A71 5G που είναι κλειδωμένες από φορείς στις ΗΠΑ. Η Samsung έχει καταχωρίσει το smartphone στο τρίμηνο πρόγραμμα ενημέρωσης λογισμικού.

Το Galaxy A71 5G άρχισε να λαμβάνει τη νέα ενημέρωση λογισμικού στις ΗΠΑ στα Sprint και T-Mobile δίκτυα. Η ενημέρωση φέρει την έκδοση υλικολογισμικού A716USQU5DUG1 και περιλαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Αυγούστου 2021. Σύμφωνα με την τεκμηρίωση της Samsung που δημοσιεύτηκε πριν από μερικές εβδομάδες, η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Αυγούστου 2021 διορθώνει 40 ευπάθειες που σχετίζονται με την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια.

Εάν είστε χρήστης Galaxy A71 5G στο δίκτυο Sprint ή της T-Mobile στις ΗΠΑ, ίσως έχετε λάβει ήδη ειδοποίηση για την ενημέρωση. Εάν δεν έχετε λάβει την ενημέρωση, μπορείτε να την ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις » Ενημέρωση λογισμικού και πατώντας Λήψη και εγκατάσταση.  

Η Samsung είχε λανσάρει το Galaxy A71 5G πέρυσι με το Android 10 One UI 2. Το smartphone έλαβε την ενημέρωση One UI 3.0 που βασίζεται στο Android 11 νωρίτερα φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *