Η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει ένα επανασχεδιασμένο Mac mini με γρηγορότερο επεξεργαστή «M1X» σύντομα

Η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει ένα επανασχεδιασμένο Mac mini με γρηγορότερο επεξεργαστή «M1X» σύντομα

H Apple έκανε το ντεμπούτο του στους πρώτους Mac που λειτουργούν με M1, συμπεριλαμβανομένων των MacBook Air, MacBook Pro και Mac mini στα τέλη του περασμένου έτους με γενικά τον ίδιο σχεδιασμό με τις εκδόσεις Intel. Τώρα, μια νέα έκθεση ισχυρίζεται ότι η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ενημερωμένο Mac mini με έναν τεράστιο επανασχεδιασμό, που υποτίθεται ότι τροφοδοτείται από τον φημολογούμενο επεξεργαστή M1X.

Η έκθεση προέρχεται από τον Mark Gurman του Bloomberg  το οποίο υποδηλώνει ότι ένα ανανεωμένο Mac mini θα βγει “τους επόμενους μήνες” με επεξεργαστή που πιστεύεται ότι είναι πιο ισχυρός από το τρέχον M1. Ενώ η Apple δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει το M1X, μια προηγούμενη αναφορά από τον Jon Prosser ανέφερε τον επεξεργαστή ως μία από τις επόμενες μεγάλες αλλαγές που έρχονται στο Mac mini.

Ο Prosser ισχυρίστηκε επίσης τότε ότι η Apple έφτιαχνε μια λεπτότερη έκδοση του μικρού επιτραπέζιου υπολογιστή με περισσότερες θύρες. Η τελευταία έκθεση επιβεβαιώνει τώρα αυτόν τον ισχυρισμό, με τον Gurman να λέει ότι θα πρέπει να περιμένουμε ένα Mac mini υψηλής τεχνολογίας «με περισσότερες θύρες από το τρέχον μοντέλο».

Εκτός από το Mac mini, η Apple φημολογείται επίσης ότι θα παρουσιάσει επανασχεδιασμένα μοντέλα MacBook Pro αυτό το φθινόπωρο, τα οποία επίσης φέρεται να τροφοδοτούνται από το τσιπ M1X. Η ενημερωμένη ανακοίνωση MacBook Pro αναμενόταν να πραγματοποιηθεί στην εκδήλωση WWDC της Apple τον Ιούνιο, αν και δεν πραγματοποιήθηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *