Το Minecraft Dungeons έρχεται στο Steam στις 22 Σεπτεμβρίου

Το Minecraft Dungeons έρχεται στο Steam στις 22 Σεπτεμβρίου

Είναι επίσημο, το Minecraft Dungeons θα είναι το πρώτο παιχνίδι Minecraft που θα κυκλοφορήσει στο Steam. Το δημοφιλές dungeon crawler θα ξεκινήσει στην πλατφόρμα της Valve στις 22 Σεπτεμβρίου, όπου θα είναι διαθέσιμο ξεκινώντας από 19,99 $ για την Standard Edition ή 39,99 $ για την Ultimate Edition με όλα τα DLCs και ειδικό μπόνους περιεχόμενο.

Το Minecraft είναι ένα από τα σπάνια    Xbox’s IP  που δεν έχει ακόμη φτάσει στο Steam και ο προγραμματιστής Mojang Studios θα δοκιμάσει με το Minecraft Dungeons. Μέχρι τώρα, η έκδοση υπολογιστή αυτή  μπορούσε να ληφθεί μόνο από το Windows 10 Microsoft Store ή το αυτόνομο Minecraft Launcher για Windows, αλλά η μεταφορά του παιχνιδιού στο Steam θα το εκθέσει σε πολύ μεγαλύτερο κοινό.

Μένει να δούμε αν το κανονικό παιχνίδι Minecraft θα μπορούσε να καταλήξει στο Steam μια μέρα, αν και αυτό μπορεί να μην συμβεί σύντομα. Το Minecraft είναι το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών με πάνω από 200 εκατομμύρια  αντίτυπα που πωλήθηκαν και περισσότερους από 126 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες από πέρυσι, και η Microsoft ενδέχεται να μην είναι έτοιμη να μοιραστεί τα χρήματά της με το Steam. Ωστόσο, με το Halo Infinite και πολλά άλλα παιχνίδια Xbox Game Studios να ξεκινούν στο Steam στο εγγύς μέλλον, όλα είναι πιθανά.

One thought on “Το Minecraft Dungeons έρχεται στο Steam στις 22 Σεπτεμβρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *