Το Assassin’s Creed Odyssey λαμβάνει υποστήριξη 60FPS στο Xbox Series X | S και το PS5

Το Assassin’s Creed Odyssey λαμβάνει υποστήριξη 60FPS στο Xbox Series X | S και το PS5

To Assassin’s Creed Odyssey, το τελευταίο παιχνίδι Assassin’s Creed που κυκλοφόρησε κατά την προηγούμενη γενιά κονσόλας,   αύριο θα λάβει υποστήριξη 60FPS για Xbox Series X | S και PS5. Η ενημερωμένη έκδοση συμβατότητας θα πρέπει να είναι πολύ ευπρόσδεκτη για τους λάτρεις του παιχνιδιού που παραμένει κλειδωμένο στα 30FPS ακόμη και στο Xbox One X ή το PS4 Pro.

Το Assassin’s Creed κυκλοφόρησε το 2018 σε κονσόλες τελευταίας γενιάς και φαίνεται ότι η Ubisoft θα εστιάσει τώρα όλους τους πόρους της στο Assassin’s Creed Valhalla, το τελευταίο επεισόδιο γενικής γενιάς που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020. Ωστόσο, αυτά τα patches είναι εξαιρετικός τρόπος για να δώσει νέα πνοή σε παλαιότερους τίτλους και μια ενημέρωση 60FPS μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά σε ένα παιχνίδι με επίκεντρο δράση όπως το Odyssey.

Η Ubisoft δεν είναι ο πρώτος προγραμματιστής που κυκλοφόρησε ενημερώσεις συμβατότητας για τα παιχνίδια της τελευταίας γενιάς: η Obsidian Entertainment κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα 60FPS για το The Outer Worlds στο Xbox Series X και το αγωνιστικό παιχνίδι Wreckfest έλαβε ένα παρόμοιο δωρεάν patch νωρίτερα φέτος. Η Microsoft έχει τη δική της ξεχωριστή πρωτοβουλία FPS Boost που προς το παρόν ωφελεί σχεδόν 100 παιχνίδια Xbox One, αλλά είναι καλό να βλέπουμε προγραμματιστές να φροντίζουν τα παλιά τους παιχνίδια μόνοι τους.

Εάν δεν έχετε ακόμη παίξει το Assassin’s Creed Odyssey στο Xbox σας, η Standard Edition είναι προς το παρόν μειωμένη στα $ 14.99 στο Microsoft Store, ενώ η Ultimate Edition με όλα τα DLCs κοστίζει $ 29.99

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *