Οι  Apple Maps αρχίζουν επιτέλους να ακολουθούν το παράδειγμα της Google σε κριτικές χρηστών

Οι Apple Maps αρχίζουν επιτέλους να ακολουθούν το παράδειγμα της Google σε κριτικές χρηστών

Από την κυκλοφορία του iOS 14, οι  Apple Maps έχουν ενσωματωμένο σύστημα αξιολόγησης που σας επιτρέπει να ελέγχετε επιλεγμένες επιχειρήσεις, εστιατόρια και άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Πριν από τη Δευτέρα, αυτή η δυνατότητα ήταν διαθέσιμη μόνο σε χώρες όπως η Αυστραλία και η Ιαπωνία, αλλά   μπορείτε πλέον να την αποκτήσετε στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Η δυνατότητα αυτή λειτουργεί για τις περισσότερες τοποθεσίες. Χρησιμοποιεί ένα απλό σύστημα αντίχειρων επάνω ή κάτω. Όταν αγγίξετε ένα από τα εικονίδια, θα εμφανιστεί μια δευτερεύουσα διεπαφή, η οποία θα σας προτρέψει να μοιραστείτε την άποψή σας για ορισμένες πτυχές αυτής της επιχείρησης ή του εστιατορίου. Για παράδειγμα, στην τελευταία περίπτωση, μπορείτε επίσης να βαθμολογήσετε το φαγητό, την εξυπηρέτηση πελατών και την ατμόσφαιρα. Το ίδιο παράθυρο σάς επιτρέπει επίσης να ανεβάσετε τη δική σας φωτογραφία σε μια καταχώριση.

Ένας εκπρόσωπος της Apple θα σας προτείνει να προσθέσετε συνεισφορές με βάση το ιστορικό της συσκευής σας, εκτός από τις φωτογραφίες που έχετε  . Το όνομά σας δεν θα εμφανίζεται μαζί  με  αξιολογήσεις που αφήνετε και τυχόν προτάσεις που θα προσθέσετε σε μια καταχώριση θα προέρχονται από την ανάλυση που κάνει η εφαρμογή στην συσκευή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *