Εκκενώθηκε   πτήση   Alaska Airlines μετά την πυρκαγιά που προκλήθηκε από Samsung Galaxy A21

Εκκενώθηκε πτήση Alaska Airlines μετά την πυρκαγιά που προκλήθηκε από Samsung Galaxy A21

Ένα τηλέφωνο φέρεται να πήρε φωτιά σε πτήση της Alaskan Airlines καθώς το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα. Το πλήρωμα ανταποκρίθηκε στην  απειλή εκκενώνοντας γρήγορα το αεροπλάνο κατά την προσγείωση και χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρες και πακέτα συγκράτησης μπαταριών για να περιορίσει τη φωτιά. Έχουν επίσης αναφερθεί μικρές γρατζουνιές και μώλωπες για πολλούς επιβάτες.

Ενώ το τηλέφωνο φέρεται να έχει απανθρακωθεί, ο εκπρόσωπος του  Σιάτλ είπε στους The Seattle Times ότι η συσκευή αναγνωρίστηκε ως Samsung Galaxy A21 από έναν επιβάτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης από την τοπική αστυνομική αρχή. Οι ίδιες οι αρχές δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα του τηλεφώνου.

Στο αεροσκάφος 751 επέβαιναν 128 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος που είχαν προσγειωθεί στο Σιάτλ μετά την αναχώρησή του στη Νέα Ορλεάνη. Ο επίσημος λογαριασμός Twitter του Διεθνούς Αεροδρομίου του Σιάτλ-Τακόμα ανέφερε αρχικά ότι το περιστατικό προκλήθηκε από τη αποθήκη  φορτίου του αεροπλάνου, αλλά αργότερα διόρθωσε αυτή τη δήλωση:

Νωρίτερα σήμερα το βράδυ, η POSFD απάντησε σε μια αναφορά πυρκαγιάς στο χώρο αποσκευών της πτήσης 751 της Alaska Airlines Κατά την άφιξη, η φωτιά περιορίστηκε και οι επιβάτες και το πλήρωμα απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στον τερματικό σταθμό, μερικοί με ελαφρά τραύματα. Το αεροσκάφος ρυμουλκήθηκε σε μια πύλη και δεν υπήρξαν επιπτώσεις στις λειτουργίες του αεροδρομίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *