Σύμφωνα με πληροφορίες, η Newegg αρχίζει να δέχεται επιστροφές για τους «εκρηκτικούς» PSUs της Gigabyte  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Newegg αρχίζει να δέχεται επιστροφές για τους «εκρηκτικούς» PSUs της Gigabyte  

O τεχνολογικός λιανικός πωλητής Newegg ξεκίνησε τη διαδικασία αποδοχής επιστροφών για τα μοντέλα Gigabyte PSU GP-P850GM και GP-P750GM. Αυτά τα δύο μοντέλα SMPS της Gigabyte έχουν δηλωθεί ότι έχουν μια μάλλον «εκρηκτική» φύση και διαπιστώθηκε ότι ο λιανοπωλητής συνδυάζει αυτές τις μονάδες στο πακέτο Newegg Shuffle μαζί με κάρτες γραφικών υψηλών προδιαγραφών.

Προφανώς, σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε ο Newegg, ο γίγαντας της επιχείρησης ζήτησε από τους κατάλληλους πελάτες να απαντήσουν σε περίπτωση που τα μοντέλα τους Gigabyte PSU εμπίπτουν στους σημειωμένους σειριακούς αριθμούς (S/N) που είχε αναφέρει η Gigabyte νωρίτερα στην επίσημη απάντησή της στο περιστατικό. Παρακάτω είναι ένα μέρος της δήλωσης που είπε ο Newegg στην υποτιθέμενη αλληλογραφία:

Εάν ο σειριακός αριθμός του αντικειμένου σας εμπίπτει στο εύρος του αντίστοιχου αριθμού μοντέλου, απαντήστε ξανά σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε με τη ρύθμιση της επιστροφής για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση Ε

Εάν ο σειριακός αριθμός του προϊόντος σας δεν ανήκει στο παραπάνω εύρος σειριακών αριθμών και εξακολουθείτε να βρίσκεστε εντός της περιόδου εγγύησης του προϊόντος, επικοινωνήστε απευθείας με την Gigabyte για περαιτέρω βοήθεια.

Alleged email showing Newegg is accepting return

Οι μονάδες Gigabyte GP-P850GM και GP-P750GM εκτός της εμβέλειας S/N διαθέτουν νέα ρύθμιση OPP (Προστασία υπερβολικής ισχύος) που μειώνει το όριο OPP έως 110% ~ 120% από προηγούμενο 120% ~ 150%.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ειδικό του PSU, Δρ Άρη Μπιτζιόπουλο, η απλή μείωση του σημείου ενεργοποίησης του OPP μπορεί να μην είναι αρκετή για να χαρακτηρίσει αυτά τα PSU ως ασφαλή, καθώς υπήρχαν και άλλα υποκείμενα προβλήματα, τουλάχιστον στη μονάδα ελέγχου του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *