Το Facebook Messenger σηματοδοτεί τη 10η επέτειο με επετειακά θέματα

Το Facebook Messenger σηματοδοτεί τη 10η επέτειο με επετειακά θέματα

Η πρώτη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook είναι επίσημα 10 ετών και η εταιρεία γιορτάζει την περίσταση με μια ομάδα νέες δυνατότητες και θέματα 

Το Messenger εισάγει ειδικές επετειακές  εκδόσεις “γενεθλίων”  σε αρκετές από τις υπάρχουσες δυνατότητές του, όπως soundmoji , εφέ AR, αυτοκόλλητα, θέματα συνομιλίας και άλλα εφέ. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να στέλνουν μετρητά σε φίλους ως “δώρο γενεθλίων” με το Facebook Pay, το οποίο είναι ουσιαστικά όπως κάθε άλλη πληρωμή από άτομο σε άτομο στο Messenger, αλλά προσθέτει μερικές νέες εορταστικές κινούμενες εικόνες.

Η εφαρμογή προσθέτει επίσης έναν νέο τύπο μίνι παιχνιδιού σε συνομιλίες με “poll games”. Το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους φίλους σε ομάδες να σταθμίζουν σε ερωτήσεις σε όποια διλήμματα επιθυμούν. Τόσο τα νέα εφέ γενεθλίων, όσο και τα παιχνίδια δημοσκόπησης και τα δώρα γενεθλίων κυκλοφορούν τώρα. Το Messenger προεπισκόπησε επίσης μια νέα λειτουργία “εφέ λέξης” που έρχεται “στο εγγύς μέλλον” που επιτρέπει στους χρήστες να αντιστοιχίσουν ένα emoji με μια συγκεκριμένη λέξη ή φράση για να ενεργοποιήσουν μια κινούμενη εικόνα κατά τη συνομιλία παρόμοια με τα ειδικά εφέ του iMessage.

Οι ενημερώσεις υπογραμμίζουν πόσο έχει αλλάξει το Messenger στην πρώτη δεκαετία ύπαρξής του. Αρχικά κυκλοφόρησε το 2011, η εφαρμογή εξελίχθηκε από μια βασική εφαρμογή συνομιλίας σε μια τόσο περίπλοκη με χαρακτηριστικά που έχει επανασχεδιαστεί τουλάχιστον τρεις φορές τα τελευταία δύο χρόνια.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *