Η τελευταία ενημέρωση του Zoom περιλαμβάνει αντιδράσεις που ενεργοποιούνται με χειρονομίες στο iPad

Η τελευταία ενημέρωση του Zoom περιλαμβάνει αντιδράσεις που ενεργοποιούνται με χειρονομίες στο iPad

Όσο οι περισσότερες επιχειρήσεις καθυστερούν την επιστροφή στο γραφείο, το Zoom φαίνεται ότι θα συνεχίσει να ευδοκιμεί σε μια υβριδική ρύθμιση εργασίας. Για να αξιοποιήσει αυτή τη δυναμική, η πλατφόρμα επικοινωνιών εισάγει μια σειρά νέων ενημερώσεων που καλύπτουν συναντήσεις, συνομιλίες και ακόμη και τηλεφωνικές κλήσεις.

Η πιο προσεγμένη νέα λειτουργία που κυκλοφορεί σήμερα είναι οι αντιδράσεις που ενεργοποιούνται με χειρονομίες για το iPad. Τώρα, όταν σηκώνετε το χέρι σας ή δίνετε μπράβο κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, θα εμφανίζεται αυτόματα το αντίστοιχο εικονίδιο στο πλαίσιο βίντεο. Η ευρύτερη λειτουργία “non-verbal feedback”  πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί.

Προς το παρόν, το “Raise Hand” και το “Thumbs Up” είναι οι μόνες αντιδράσεις που υποστηρίζονται από χειρονομίες, αν και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει στο μέλλον. Τα άλλα είναι «σιγά -σιγά», «ναι» και «όχι», ενώ τα τυπικά emoji περιλαμβάνουν επίσης χτυπήματα στα χέρια, καρδιά, δάκρυα χαράς, ανοιχτό στόμα και πάρτι για πάρτι (γιορτή). Η ουσία της μη λεκτικής ανατροφοδότησης είναι να επιτρέπεται στους συμμετέχοντες να επικοινωνούν με τον οικοδεσπότη διατηρώντας παράλληλα τη ροή μιας συνάντησης. Η χρήση φυσικών χειρονομιών μπορεί να βοηθήσει τους αρχάριους Zoomers να εκφραστούν χωρίς τον φόβο των ατυχημάτων.

ZoomΖουμ

Όπως αναφέρθηκε, αυτή η τελευταία ενημέρωση είναι μεγάλη, αλλά το πόσο από αυτήν παρατηρείτε εξαρτάται από τα μέρη του Ζουμ που χρησιμοποιείτε. Για τις συναντήσεις, υπάρχει μια νέα λειτουργία εστίασης που δείχνει στους συμμετέχοντες μόνο τον κεντρικό υπολογιστή και το περιεχόμενο που μοιράζονται. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τους περισπασμούς. Τώρα μπορείτε επίσης να μεταφέρετε απρόσκοπτα μια σύσκεψη από κινητό σε επιτραπέζιο υπολογιστή και αντίστροφα. Επιπλέον, οι διαχειριστές μπορούν να περιορίσουν την κοινή χρήση οθόνης όταν ένας επισκέπτης συμμετέχει σε μια σύσκεψη.

Επιπλέον, το Zoom διευκολύνει την περιήγηση στην πλευρική γραμμή συνομιλίας με δείκτες δημόσιου και ιδιωτικού καναλιού. Τώρα, η οθόνη θα εμφανίζει γενικά λιγότερες συνομιλίες και κανάλια ανά ομάδα, αλλά θα μπορείτε να την επεκτείνετε για να δείτε περισσότερη δραστηριότητα. Το Zoom μεταφέρει επίσης για άλλη μια φορά τη λειτουργία αναζήτησης στην αριστερή πλευρά. Τέλος, μπορείτε να δοκιμάσετε τη νέα εμπειρία διαχειριστή – η οποία τοποθετεί ένα πλήθος διαχειριστικών ελέγχων σε ένα μέρος – πριν γίνει η προεπιλογή τον Οκτώβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *