Τα τηλέφωνα Google Pixel 6 θα έχουν αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη

Τα τηλέφωνα Google Pixel 6 θα έχουν αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη

H Google επιβεβαίωσε επίσημα κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα Pixel 6 και 6 Pro νωρίτερα αυτόν τον μήνα και μάλιστα μοιράστηκε εικόνες των δύο επερχόμενων τηλεφώνων. Σε αντίθεση με το Pixel 5, η σειρά 6 δεν δείχνει κανένα σημάδι αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που τοποθετείται στο πίσω μέρος. Πού είναι ο αναγνώστης τότε; Ενσωματωμένη στην οθόνη, από την εμφάνισή της.

Ο Hiroshi Lockheimer δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης, πιθανώς από το Pixel 6 Pro (ο Lockheimer είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Android). Η ανάρτηση διαγράφηκε, αλλά μπορείτε να δείτε καθαρά το εικονίδιο του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σύμφωνα με τις επίσημες λεπτομέρειες, το μοντέλο Pro θα έχει οθόνη 6,7 ιντσών (120 Hz) με ανάλυση QHD+ – 1.440 x 3.120 px, συγκεκριμένα, με βάση κάποιες ταπετσαρίες που έχουν διαρρεύσει από το τηλέφωνο. Το Pixel 6 θα είναι ελαφρώς μικρότερο με οθόνη 6,4 ιντσών (90 Hz) με ανάλυση 1080p+.

Το δίδυμο Pixel 6 θα είναι αρκετά πιο premium από τη σειρά 5. Το chipset μεσαίας κατηγορίας έφυγε, αντικαταστάθηκε από ένα προσαρμοσμένο chipset που ονομάστηκε Tensor. Αυτά θα είναι επίσης τα πρώτα τηλέφωνα Google που θα υποστηρίζουν γρηγορότερη φόρτιση από 18W – θα φτάνουν έως και τα 33W (ωστόσο, θα πρέπει να προμηθεύσετε τον δικό σας φορτιστή). Επίσης, η τηλεφωτογραφική κάμερα επιστρέφει, τουλάχιστον στο μοντέλο Pro. Όπως και να έχει, η Google θα κυκλοφορήσει τη σειρά Pixel 6 αυτό το φθινόπωρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *