NBA 2K22: με μια πολύ βελτιωμένη εμπειρία WNBA

NBA 2K22: με μια πολύ βελτιωμένη εμπειρία WNBA

 Οι προγραμματιστές έχουν  βελτιώσεις στο τμήμα “W” στο NBA 2K22 που αντιμετωπίζουν μερικά από τις βασικά θέματα . Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχει ένα νέο σύστημα προόδου παίκτη βασισμένο σε σήμα που σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε τις δημιουργίες MyPlayer ώστε να ταιριάζουν με τις ειδικότητές σας.  

Η εξέλιξη εκτός γηπέδου έχει επίσης βελτιωθεί. Αντί να επιλέξετε ρυθμίσεις σε μια κάρτα, υπάρχουν τρεις εμπειρίες χρήσης (παιχνίδια scrimmage, πρακτικές ομάδας και προπονήσεις επαφών για συγκεκριμένες κατηγορίες) για να βελτιώσετε τα brands σας. Οι ασκήσεις επαφής θα σας βοηθήσουν επίσης να δημιουργήσετε δεσμούς με αστέρια του WNBA, σύμφωνα με το 2K.

Θα βρείτε επίσης αναβαθμίσεις στη λειτουργία διαδικτυακής  επόμενης γενιάς. Μπορείτε τώρα να συνδεθείτε με φίλους πριν ξεκινήσετε το ζευγάρωμα και θα κερδίσετε πόντους εμπειρίας σεζόν κάθε φορά που παίζετε εναντίον άλλων ατόμων.

Επίσης,  υπάρχουν ακόμη περιοχές όπου το στοιχείο του WNBA θα είναι υποανάπτυκτο σε σύγκριση με το πρωτάθλημα ανδρών. Δεν υπάρχουν αναφορές για βελτιωμένη διαχείριση ομάδας ή επιλογές για να δαπανήσετε το εικονικό σας νόμισμα. Όπως και με τους άλλους αθλητικούς τίτλους, θα μπορούσε να χρειαστεί λίγος χρόνος για να είναι οι ισοδύναμες λειτουργίες. Οι δημιουργοί γνωρίζουν σαφώς ότι πρέπει να προλάβουν, και το 2K22 φαίνεται να είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *