Η επανασχεδιασμένη εφαρμογή iPhone της Tesla διαθέτει δύο νέα widget αρχικής οθόνης

Η επανασχεδιασμένη εφαρμογή iPhone της Tesla διαθέτει δύο νέα widget αρχικής οθόνης

H Tesla κυκλοφορεί μια σημαντική ενημέρωση για την εφαρμογή smartphone της iOS με νέα χειριστήρια, βελτιωμένη διαχείριση και υπέροχα γραφικά. Η έκδοση 4.0 σας δίνει επίσης την επιλογή μεταξύ δύο widget διαφορετικού μεγέθους για την αρχική οθόνη του iPhone σας. Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο Tesla Software Updates, και τα δύο διαθέτουν τις ίδιες πληροφορίες: το όνομα του αυτοκινήτου, το ποσοστό μπαταρίας, την τοποθεσία (ή πληροφορίες φόρτισης), την κατάσταση ξεκλειδώματος, μια εικόνα του οχήματος και την τελευταία ενημέρωση των πληροφοριών. Ο Tesla είχε προηγουμένως μια επέκταση “Σήμερα” για iOS που δεν ήταν καθόλου τόσο ολοκληρωμένη όσο τα νέα widget. 

Όσον αφορά τα χειριστήρια, μπορείτε να στείλετε εντολές στο αυτοκίνητό σας αμέσως μόλις ανοίξετε την εφαρμογή, αντί να περιμένετε να ξυπνήσει το όχημα. Υπάρχει επίσης ενισχυμένη υποστήριξη κλειδιών τηλεφώνου που ουσιαστικά σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε πολλαπλά Teslas.

Μια ενημερωμένη οπτική που πρέπει να γίνει αμέσως αντιληπτή είναι η νέα απόδοση του 3D οχήματος. Υπάρχουν επίσης νέες κινούμενες εικόνες όταν φορτίζετε το αυτοκίνητό σας και στα τμήματα κλίματος και χειριστηρίων. Σχεδιαστικά, η Tesla έχει εγκαταλείψει το τμήμα φόρτισης και εμφανίζει τώρα αυτές τις πληροφορίες όταν το αυτοκίνητό σας είναι συνδεδεμένο. Μπορείτε επίσης να δείτε το ιστορικό υπερφόρτισης μέσα από την εφαρμογή. Ενώ το όριο ταχύτητας, η λειτουργία παρκαδόρου και οι ρυθμίσεις λειτουργίας φύλαξης μεταφέρθηκαν σε μια νέα κατηγορία με τίτλο Ασφάλεια, η οποία περιλαμβάνει συμβουλές για τον τρόπο χρήσης του Bluetooth, του κλειδιού τηλεφώνου και των υπηρεσιών τοποθεσίας.

Συνοψίζοντας, αυτή είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση της εφαρμογής iOS του κατασκευαστή EV σε λίγο. Πρόσφατα, η Tesla επικεντρώθηκε κυρίως στην παροχή διορθώσεων σφαλμάτων και βελτιώσεων, εκτός της εισαγωγής της Virtual Power Plant εγγραφής  τον Ιούλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *