Η Microsoft ξεκινά την κυκλοφορία της έκδοσης 64-bit του προγράμματος-πελάτη συγχρονισμού OneDrive για Windows

Η Microsoft ξεκινά την κυκλοφορία της έκδοσης 64-bit του προγράμματος-πελάτη συγχρονισμού OneDrive για Windows

H Microsoft ξεκίνησε μια έκδοση 64-bit του προγράμματος-πελάτη συγχρονισμού OneDrive για Windows σε δημόσια προεπισκόπηση τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι η νέα έκδοση 64-bit της εφαρμογής άρχισε τελικά να κυκλοφορεί σε όλους τους υπολογιστές με Windows 10.

Μέχρι τώρα, η υπηρεσία αποθήκευσης cloud της Microsoft OneDrive ήταν μόνο σε έκδοση 32-bit για χρήστες Windows και πολλοί χρήστες ανέφεραν προβλήματα απόδοσης κατά το συγχρονισμό μεγάλου αριθμού αρχείων. Αυτή η εφαρμογή 64-bit συγχρονισμού OneDrive για Windows δεν φέρνει νέες δυνατότητες, αλλά θα πρέπει να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά σε υπολογιστές με Windows 10 που χρησιμοποιούν έκδοση 64-bit του λειτουργικού συστήματος.

“Η έκδοση 64-bit είναι η σωστή επιλογή εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μεγάλα αρχεία, εάν έχετε πολλά αρχεία και εάν έχετε υπολογιστή που εκτελεί έκδοση 64-bit των Windows. Οι υπολογιστές που εκτελούν εκδόσεις 64-bit των Windows έχουν γενικά περισσότερους πόρους-όπως επεξεργαστική ισχύ και μνήμη-από τους προκατόχους τους 32-bit. Επίσης, οι εφαρμογές 64-bit μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερη μνήμη από εφαρμογές 32-bit (έως 18,4 εκατομμύρια Petabytes) »,ομάδα του OneDrive εξήγησε ησε μια ανάρτηση ιστολογίου.

Η έκδοση 64-bit του OneDrive είναι μία από τις ιδιαιτέρως απαιτούμενες δυνατότητες και απευθύνεται σε εργασίες, σχολεία και προσωπικούς λογαριασμούς του OneDrive. Η Microsoft λέει ότι η εφαρμογή OneDrive 64-bit θα αντικαταστήσει αυτόματα την υπάρχουσα έκδοση 32-bit εάν μια συσκευή Windows πληροί όλες τις απαιτήσεις. Σε αυτό το σημείο, ο πελάτης συγχρονισμού μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε επεξεργαστές x64, αλλά η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει τη διαθεσιμότητά του σε συσκευές ARM64 στο εγγύς μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *