Η Google αντιγράφει την  Apple  στην τελευταία της διαφήμιση Pixel 5a 5G

Η Google αντιγράφει την Apple στην τελευταία της διαφήμιση Pixel 5a 5G

Η Google κυκλοφόρησε πρόσφατα το τηλέφωνό της Pixel 5a 5G στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία. Για να διαδώσει τη συσκευή, ο γίγαντας αναζήτησης έχει κάνει μια αρκετά διασκεδαστική διαφήμιση που μιμείται τη λουλουδάτη γλώσσα από το διαφημιστικό υλικό της Apple. Για να κερδίσει μερίδιο στην αγορά, η Google παίρνει την πανταχού παρούσα υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και την κάνει να ακούγεται σαν κάτι εξαιρετικό.

Με έναν τυπικό τρόπο της Apple, το βίντεο έχει μια γενναιόδωρη εξυπηρέτηση λέξεων όπως “τέλεια”, “απλά”, “ευχάριστα” και “λαμπρά”. Η διαφήμιση ξεκινά με την εξήγηση του κύκλου ως “Ένα πλήρες σύνολο σημείων. Ισοδύναμη από ένα μόνο σημείο σε ένα επίπεδο”. Στη συνέχεια, συγκρίνει την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm με μια “μικρή μαύρη τρύπα, με τη βαρύτητα ενός τρισεκατομμυρίου καταρρέοντων αστεριών, ικανών να μας μεταφέρουν σε φανταστικές εναλλακτικές προφορικές διαστάσεις.

Μιλώντας για χώρο, η διαφήμιση φέρνει επίσης παραλληλισμούς μεταξύ της σύνδεσης των ακουστικών και του  Internation Space Station docking . Ακριβώς όταν υποψιάζεστε ότι ο αφηγητής μιμείται τον Sir Jonathan Ive, η διαφήμιση το επιβεβαιώνει με τη βρετανική προφορά “al-yuh-min-ee-um” αντί για αλουμίνιο.

Ενώ η Google έχει επικεντρωθεί στην υποδοχή ακουστικών για το lulz, το οικονομικό του Pixel 5a 5G δεν έχει ελλείψεις σε καλά πράγματα. Για αρχή, έρχεται με μεταλλικό σώμα με πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Διαθέτει οθόνη 6,3 ιντσών Full HD OLED. Το ακουστικό διαθέτει 12 MP + Κάμερα 16 στο πίσω μέρος και διαθέτει μπαταρία 4.680 mAh. Με ​​την υποστήριξη του chipset Snapdragon 765G της Qualcomm, το τηλέφωνο προσφέρει μια εμπειρία Android με υποσχέσεις τουλάχιστον 3 ετών λειτουργικού συστήματος και ενημερώσεις ασφαλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *