Το Honor Watch GS 3 εμφανίζεται σε επίσημες εικόνες που επιβεβαιώνουν τα βασικά χαρακτηριστικά

Το Honor Watch GS 3 εμφανίζεται σε επίσημες εικόνες που επιβεβαιώνουν τα βασικά χαρακτηριστικά

H Honor παρουσίασε τα σειράς Magic3 smartphone τη ςπριν από περίπου δύο εβδομάδες σε μια εκδήλωση στην Κίνα, όπου η εταιρεία παρουσίασε επίσης το Watch GS 3. Ενώ η Honor δεν αποκάλυψε πολλά για το νέο της smartwatch στο εκδήλωση, η εταιρεία πήγε στο Weibo για να μας δώσει μια καλύτερη ματιά στις παραλλαγές Classic Streamer και Racing Pioneer (μηχανική μετάφραση από τα κινέζικα) του Watch GS 3.

Το Classic Streamer επιδεικνύει μια χρυσή θήκη και διαθέτει καμπύλη οθόνη. Διαθέτει επίσης μερικά φυσικά κουμπιά στη δεξιά πλευρά, ενώ ο ιμάντας σε καφέ χρώμα είναι κατασκευασμένος από δέρμα.

Η Honor δεν ανέφερε κανένα χαρακτηριστικό του Watch GS 3 στην ανάρτησή του στο Weibo, αλλά το ρολόι του μοντέλου Classic Streamer επιβεβαιώνει ότι το smartwatch θα διαθέτει αυτόματο μετρητή βημάτων και οθόνη καρδιακών παλμών και θα σας πει επίσης πόσες θερμίδες έχετε » ve κάψαμε – χαρακτηριστικά που είναι κοινά σε όλα σχεδόν τα φορετά σε διαφορετικά τμήματα τιμών.

Το μοντέλο Racing Pioneer φαίνεται σπορ και έχει λουρί σιλικόνης ή καουτσούκ. Διαθέτει επίσης ένα ζευγάρι κουμπιά στη δεξιά πλευρά και η όψη του ρολογιού επιβεβαιώνει χαρακτηριστικά όπως μετρητή βημάτων, έλεγχο μουσικής, πυξίδα και χρονόμετρο. Μπορείτε επίσης να περιμένετε ότι θα συνοδεύεται από συσκευή παρακολούθησης καρδιακών παλμών.

Honor Watch GS 3 appears in official live images confirming key features

Η Honor δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την ημερομηνία αποκάλυψης του Watch GS 3, αλλά μπορείτε να περιμένετε από την εταιρεία να το ανακοινώσει σύντομα, ενώ παράλληλα θα ρίξει μερικά ακόμη teasers για να δημιουργήσει διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το νέο της έξυπνο ρολόι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *