Το Harmony OS φτάνει τα 70 εκατομμύρια χρήστες, μια σταθερή ενημέρωση τώρα διαθέσιμη για σχεδόν 100 συσκευές

Το Harmony OS φτάνει τα 70 εκατομμύρια χρήστες, μια σταθερή ενημέρωση τώρα διαθέσιμη για σχεδόν 100 συσκευές

H  Huawei παρουσίασε το δικό της λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο με το όνομα Harmony OS. Τον Ιούνιο, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας υποσχέθηκε ότι 100 μοντέλα θα αποκτήσουν τη σταθερή παραλλαγή, και σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, αυτό το ορόσημο είναι προ των πυλών.

Σήμερα, η εταιρεία γιόρτασε τη μετάβαση 70 εκατομμυρίων συσκευών στο Harmony OS και οι αναφορές ισχυρίστηκαν επίσης ότι «σχεδόν» 100 μοντέλα είναι επιλέξιμα για την ενημέρωση.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μεταναστεύσουν στο HarmonyOS από τον Απρίλιο, αλλά η πρώτη μεγάλη παρτίδα προωθήθηκε στις 2 Ιουνίου. Το όριο των 70 εκατομμυρίων έφτασε σε μόλις τρεις μήνες, και αυτό είναι κυρίως οι συσκευές Huawei και Honor στην Κίνα – το λειτουργικό σύστημα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως. αλλά μόνο σε μικρό αριθμό συσκευών.

Οι προσδοκίες είναι ακόμη περισσότερες συσκευές για να συμμετάσχουν στο νέο λειτουργικό σύστημα, πηγαίνοντας μέχρι τη σειρά Mate 9 που παρουσιάστηκε το 2016. Η Huawei κάνει επίσης ό, τι μπορεί για να εμποδίσει τους χρήστες να μεταναστεύσουν σε άλλους κατασκευαστές τηλεφώνων, συμπεριλαμβανομένης μιας φυσικής αναβάθμισης του χώρου αποθήκευσης έναντι ονομαστικής αμοιβής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *