Οι πελάτες της VW θα έχουν σύντομα μια επιλογή για συνδεσιμότητα 4G εντός αυτοκινήτου

Οι πελάτες της VW θα έχουν σύντομα μια επιλογή για συνδεσιμότητα 4G εντός αυτοκινήτου

Η Volkswagen αποκάλυψε μια νέα λειτουργία για την Car-Net υπηρεσία σύνδεσης οχημάτων   που σας επιτρέπει να λαμβάνετε δεδομένα 4G από δύο μεγάλες τηλεπικοινωνίες των ΗΠΑ. Ονομάζεται “Carrier of Choice” και προσφέρει την επιλογή Verizon ή T-Mobile, καθιστώντας σχετικά εύκολη την προσθήκη του οχήματός σας σε υπάρχον πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας.

Από τον Σεπτέμβριο, οι κάτοχοι της VW στις ΗΠΑ θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις επιλογές σχεδίου συνδρομής στον  ειδικό ιστότοπο   της VW ή μέσω της εφαρμογής για κινητά. Από εκεί, μπορείτε να προσθέσετε έναν λογαριασμό στον υπάρχοντα ασύρματο πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας (αν υποθέσουμε ότι πρόκειται για Verizon ή T-Mobile) και να τον συνδυάσετε με την υπάρχουσα συνδρομή Volkswagen Car-Net. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ως νέο στοιχείο γραμμής στον υπάρχοντα λογαριασμό σας. Εάν δεν είστε ήδη με αυτούς τους φορείς, μπορείτε να λάβετε απεριόριστα δεδομένα 4G με 20 $ ανά μήνα.  

Το Car-Net προσφέρει συνδεδεμένα χαρακτηριστικά αυτοκινήτου, όπως απομακρυσμένη εκκίνηση, κλείδωμα και ξεκλείδωμα του οχήματος, συντήρηση, κατάσταση, ειδοποιήσεις εφήβων οδηγών (απαγόρευση κυκλοφορίας, όριο, ταχύτητα) και άλλα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες από απόσταση τόσο από iPhone όσο και από Android smartphone χρησιμοποιώντας την ενημερωμένη εφαρμογή για κινητά της VW. Προσφέρει επίσης WiFi hotspot με “απεριόριστη” συνδεσιμότητα 4G για έως και τέσσερις συσκευές. 

Πέρα από αυτές τις δυνατότητες, η VW σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές ροής iHeart Radio και TIDAL με συνδρομή επί πληρωμή. Προσφέρει επίσης τη συνδρομή “Plus Nav” με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο και δρομολόγια για 49 $ ετησίως, μια συνδρομή ραδιοφώνου με 30.000 παγκόσμιους σταθμούς για 8 $ ετησίως και μια επιλογή ομιλίας φυσικής γλώσσας με 9 $ ετησίως. Φυσικά, τα μοντέλα της VW από το 2019 και μετά έρχονται με υποστήριξη CarPlay και Android Auto, δίνοντάς σας πολλές από αυτές τις επιλογές δωρεάν. Το Car-Net έρχεται στάνταρ στα περισσότερα μοντέλα του 2020 και στα νεότερα οχήματα Volkswagen. Το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *