Η Apple αγοράζει την υπηρεσία κλασικής ροής μουσικής   Primephonic

Η Apple αγοράζει την υπηρεσία κλασικής ροής μουσικής Primephonic

H Apple Music δίνει περισσότερη προσοχή  στην κλασική μουσική. Σήμερα, η Apple ανακοίνωσε ότι απέκτησε την Primephonic, μια υπηρεσία που ειδικεύεται στη ροή του κλασικού είδους και θα ενσωματώσει τη λειτουργικότητα και τις λίστες αναπαραγωγής της εφαρμογής στο Apple Music. Το αποτέλεσμα θα είναι «μια σημαντικά βελτιωμένη εμπειρία κλασικής μουσικής», ανέφερε η Apple σε δελτίο τύπου. Θα υπάρχει επίσης μια αυτόνομη κλασική εφαρμογή Apple Music που θα έρθει κάποια στιγμή το 2022.

Αμέσως, η Primephonic δεν δέχεται πλέον νέους πελάτες και η υπηρεσία όπως υπάρχει σήμερα θα κλείσει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η Apple λέει ότι οι λίστες αναπαραγωγής και το «αποκλειστικό περιεχόμενο ήχου» της Primephonic θα είναι οι πρώτες που θα ενσωματωθούν στο Apple Music. Στη συνέχεια, θα προσθέσει “τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Primephonic, συμπεριλαμβανομένων καλύτερων δυνατοτήτων περιήγησης και αναζήτησης από συνθέτη και ρεπερτόριο, λεπτομερείς εμφανίσεις μεταδεδομένων κλασικής μουσικής, καθώς και νέες δυνατότητες και οφέλη”.

Σε μια επίδειξη του πόσο σοβαρή είναι η Apple για να προσελκύσει τους κλασικούς θαυμαστές, η εταιρεία λέει ότι «μια ειδική εφαρμογή κλασικής μουσικής» θα ξεκινήσει το επόμενο έτος που θα χρησιμοποιεί το «κλασικό περιβάλλον χρήστη του Primephonic που οι οπαδοί έχουν αγαπήσει».

Η Primephonic ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και η ομάδα της λέει ότι αυτή η συμφωνία είναι σχετικά με την κλίμακα και προσεγγίζει περισσότερους ακροατές. «Ως μια κλασσική νεοσύστατη εταιρεία, δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε την πλειοψηφία των παγκόσμιων κλασικών ακροατών, ειδικά εκείνων που ακούνε επίσης πολλά άλλα είδη μουσικής», έγραψε η εταιρεία σε σημείωμα στην ιστοσελίδα της. “Συνεπώς, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι για να επιτύχουμε την αποστολή μας, πρέπει να συνεργαστούμε με μια κορυφαία υπηρεσία ροής που περιλαμβάνει όλα τα είδη μουσικής και μοιράζεται επίσης την αγάπη μας για την κλασική μουσική.”

Σύμφωνα με τις Συνήθεις Ερωτήσεις της Primephonic, οι πελάτες με ενεργή συνδρομή θα λάβουν προκαθορισμένη επιστροφή χρημάτων. Θα λάβουν επίσης έναν κωδικό για να εξαργυρώσουν έξι μήνες δωρεάν Apple Music.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *