Η Google θέλει οι υπάλληλοι της να επιστρέψουν στο  γραφείο έως το 2022

Η Google θέλει οι υπάλληλοι της να επιστρέψουν στο γραφείο έως το 2022

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους υπαλλήλους σήμερα, ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Sundar Pichai, δήλωσε ότι παρόλο που «καλωσορίζουμε δεκάδες χιλιάδες υπαλλήλους Google σε εθελοντική βάση», η εταιρεία θα επεκτείνει την εθελοντική της επιστροφή στη δουλειά  τουλάχιστον έως τις 10 Ιανουαρίου 2022. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, το τρέχον σχέδιο είναι οι χώρες και οι τοποθεσίες να λαμβάνουν υποχρεωτικές αποφάσεις επιστροφής στην εργασία ανάλογα με τις τοπικές συνθήκες.

Το πιο πρόσφατο σχέδιο που είχε  κοινοποιήθηκε δημόσια  είχε ωθήσει τους υπαλλήλους της Google πίσω στο γραφείο κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο, αλλά αυτό δεν θα συμβεί. Όποτε τα γραφεία της αναμένουν να έχουν προσωπικά εκεί υπαλλήλους, ο Pichai επανέλαβε ότι θα υπάρξει μια προειδοποίηση 30 ημερών πρώτα.

Η επιστολή δεν ανέφερε άμεσα την παραλλαγή Delta, αλλά τα κύματα μόλυνσης έχουν αναστατώσει ξανά τα σχέδια αρκετών εταιρειών Big Tech, καθώς εξετάζουν πότε και πώς να έχουν ξανά υπαλλήλους στα γραφεία. Τον Μάιο, ο Pichai περιέγραψε ότι θα  περάσουν ένα νέο υβριδικό πρόγραμμα τριών ημερών γραφείου την εβδομάδα, αλλά θα είναι ακόμα αρκετοί μήνες πριν από αυτό το παιχνίδι για πολλούς από τους υπαλλήλους της Google.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *