Το Amazon μπορεί να μεταπηδήσει σε ζωντανό ήχο με έμφαση στη μουσική

Το Amazon μπορεί να μεταπηδήσει σε ζωντανό ήχο με έμφαση στη μουσική

Η Amazon μπορεί να είναι η επόμενη που θα κάνει αλλαγές σε θέματα ήχου, αν και μπορεί να μην είναι αυτό που θα περίμενε κανείς. Πηγές ισχυρίζονται ότι η Amazon αναπτύσσει μια ζωντανή προσφορά ήχου που θα εστιάζει στη μουσική, συμπεριλαμβανομένων συναυλιών και άλλων εκδηλώσεων – περισσότερο σαν το Spotify παρά ως το Clubhouse. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία εξετάζει podcasts και talk radio ως επεκτάσεις, αλλά η Amazon Music θα ηγηθεί του έργου.

Ο διαδικτυακός γίγαντας ελπίζει επίσης να ενσωματώσει ζωντανό ήχο στο Twitch. Οι πηγές δεν ανέφεραν πώς ή πότε μπορεί να φτάσει αυτό.

 Δεν θα ήταν περίεργο αν η Amazon πήδηξε στον χώρο του ζωντανού ήχου, τουλάχιστον. Η Amazon πρόσφατα ενσωμάτωσε τις ροές Twitch στην εφαρμογή Μουσική και η απόκτηση της επιχείρησης συνδρομητικών podcast Wondery από την εταιρεία το 2020 σηματοδότησε μια πρόθεση να εμβαθύνει περαιτέρω στον ήχο. Υπάρχει επίσης το απλό θέμα του ανταγωνισμού. Το Spotify, το Twitter Spaces και οι δωμάτια ήχου του Facebook θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή, ακόμα κι αν το Clubhouse δεν το κάνει. Αυτό θα έδινε τουλάχιστον μια ευκαιρία  στο Amazon πριν κυριαρχήσουν άλλοι στην κατηγορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *