Αποκαλύφθηκε το gameplay του Far Cry 6 Xbox Series X

Αποκαλύφθηκε το gameplay του Far Cry 6 Xbox Series X

Σήμερα, η Ubisoft φιλοξένησε μια ζωντανή ροή στην οποία αποκάλυψε νέα πλάνα από το Far Cry 6 που λειτουργεί στο Xbox Series X. Το παιχνίδι φαίνεται εκπληκτικό στην κονσόλα – αν και υπάρχουν κάποια προβλήματα στη οθόνη  εδώ και εκεί – και είναι εξίσου αιματηρή και χαοτική ως προηγούμενες καταχωρήσεις στο καταξιωμένο franchise.

Σύμφωνα με την περιγραφή του ρεύματος στο YouTube, έχει σχεδιαστεί για τους παίκτες να συνηθίσουν τον σκύλο Chorizo, τον κροκόδειλο Guapo και τον κόκορα Chicharrón. Με κάποιο τρόπο, αυτά τα ζώα μπορούν να σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας να αφαιρέσετε τον Antón Castillo του Yara από την εξουσία. Με βάση αυτό που είδαμε, φαίνεται ότι τα ζώα μπορούν να επιτεθούν στους εχθρούς και να τους αποσπούν την προσοχή, ώστε να μπορείτε να κάνετε κατάργηση αντί να χρησιμοποιείτε σφαίρες.

Σύμφωνα με την Ubisoft, τα πλάνα του Xbox Series X επικεντρώνονται στην περιοχή El Este του Far Cry 6. Το παιχνίδι διαθέτει αυτοσχεδιασμό και προσαρμογή όπλων, οπότε θα πρέπει να μπορείτε να προσαρμόσετε τα όπλα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Τα γραφικά φαίνεται να είναι μια εξέλιξη αυτού που λάβαμε στο Far Cry 5 πριν από δύο χρόνια. Ο φωτισμός της ημέρας φαίνεται να έχει λάβει τη μεγαλύτερη ώθηση. Συνολικά, είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και φαίνεται εντυπωσιακό στην τελευταία κονσόλα της Microsoft. Εάν είστε ένας από τους τυχερούς που έχετε στην κατοχή σας ένα Xbox Series X, θα απολαύσετε μια απόλαυση σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα.

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου 2021 για Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4, PlayStation 5, Google Stadia και PC. Μπορείτε να προπαραγγείλετε το παιχνίδι, ξεκινώντας από $ 59,99, στο Microsoft Store ή στην πλατφόρμα της επιλογής σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *