Η διαρροή από κατάστημα λιανικής υποδηλώνει ότι το Pixel 6 της Google θα έχει ασύρματη φόρτιση 23W

Η διαρροή από κατάστημα λιανικής υποδηλώνει ότι το Pixel 6 της Google θα έχει ασύρματη φόρτιση 23W

Η Google ενδέχεται να εργάζεται σε μια νέα βάση ασύρματης φόρτισης για τα τηλέφωνα Pixel της, σύμφωνα με μια διαρροή εικόνας ενός δευτερεύοντος αποθέματος λιανικής απογραφής που αναφέρει ένα “Google Pixel 23W WL Stand” που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο. Το όνομα υποδηλώνει ότι ο φορτιστής θα μπορούσε να υποστηρίξει ασύρματη φόρτιση 23W και αν η Google τελικά κυκλοφορήσει αυτήν τη βάση, φαίνεται πιθανό ότι τα επερχόμενα Pixel 6 και Pixel 6 Pro θα υποστηρίζουν επίσης φόρτιση 23W.

Αυτή η ταχύτητα ασύρματης φόρτισης, αν ακριβής, θα ήταν περισσότερο από ό, τι του iPhone 12 της ασύρματης φόρτισης μέγιστο 15W με ένα φορτιστή MagSafe και να ξεπεράσει την ασύρματη φόρτιση 10W που προσφέρονται από το αρχικό Stand Pixel 

Η εταιρεία αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro νωρίτερα τον Αύγουστο. Φαίνονται σαν πολλά υποσχόμενες συσκευές, ειδικά με το νέο σύστημα Tensor που έχει σχεδιαστεί από την Google σε τσιπ, και η ασύρματη φόρτιση 23W θα μπορούσε να τους κάνει μια ακόμη πιο δελεαστική αγορά. Η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αυτά τα τηλέφωνα αυτό το φθινόπωρο και αν αυτή η νέα βάση φόρτισης είναι πραγματική, φαίνεται πιθανό ότι θα βγει μαζί τους – ειδικά επειδή τα Pixel 6 και 6 Pro δεν θα αποστέλλονται με ενσωματωμένο τούβλο φόρτισης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *