Το   Samsung Galaxy S21 FE μεσαίας κατηγορίας εμφανίζεται ξανά σε διαρροή εγχειριδίου

Το Samsung Galaxy S21 FE μεσαίας κατηγορίας εμφανίζεται ξανά σε διαρροή εγχειριδίου

Ένα εγχειρίδιο χρήστη για το Galaxy S21 FE της Samsung (γνωστό και ως “Fan Edition”) έχει δημοσιευτεί στο διαδίκτυο από την SamMobile, δίνοντάς μας μια άλλη ματιά στην  απροειδοποίητη έκδοση μεσαίας κατηγορίας της ναυαρχίδας Galaxy S21 της εταιρείας. Όπως θα περιμένατε από ένα εγχειρίδιο, το έγγραφο ξοδεύει περισσότερο χρόνο για να σκιαγραφήσει πώς να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο από ό, τι περιγράφει τις προδιαγραφές του, αλλά είναι ένας οδηγός για το τι έρχεται.

Για αρχή, οι εικόνες που περιλαμβάνονται στο εγχειρίδιο φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι οι αποδόσεις που είχαν διαρρεύσει προηγουμένως είναι ακριβείς. Αυτό σημαίνει ότι εξετάζουμε ένα παρόμοιο σχέδιο με το Galaxy S21, αν και φαινομενικά με λιγότερο premium φινίρισμα. Τρεις κάμερες εμφανίζονται στο πίσω μέρος του S21 FE ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και μια εγκοπή για μια selfie κάμερα.

Άλλες λεπτομέρειες που αναφέρονται στο εγχειρίδιο περιλαμβάνουν βαθμολογία IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό, εξαιρετικά ευρεία κάμερα και υποστήριξη για το λογισμικό Wireless DeX της Samsung που επιτρέπει στο τηλέφωνο να αντικατοπτρίζει την οθόνη του σε υποστηριζόμενες τηλεοράσεις και να χρησιμοποιεί την οθόνη του ως επιφάνεια αφής. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για υποδοχή ακουστικών, υποδοχή κάρτας microSD (που εμφανίστηκε στο περσινό S20 FE) ή συμπεριλαμβανόμενο τούβλο φόρτισης στο κουτί.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, η SamMobile σημειώνει ότι οι προηγούμενες φήμες ισχυρίζονται ότι το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Snapdragon 888 ή Exynos 2100 ανάλογα με την αγορά, κάτι που θα το έβαζε περίπου με τη ναυαρχίδα του Galaxy S21 από νωρίτερα φέτος. Η μπαταρία του αναμένεται να έχει χωρητικότητα 4.500mAh, ενώ αναφέρονται επίσης υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 25W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Το ερώτημα τώρα είναι πότε, αν ποτέ, μπορεί να δούμε το τηλέφωνο να ανακοινώνεται επίσημα. Νωρίτερα φέτος η Samsung αναγκάστηκε να διαψεύσει τις αναφορές ότι είχε ακυρώσει την παραγωγή του απροειδοποίητου τηλεφώνου λόγω δυσκολιών στην παραγωγή που προκλήθηκαν από την παγκόσμια έλλειψη τσιπ. Η εμφάνιση ενός εγχειριδίου χρήσης υποδηλώνει ότι το τηλέφωνο θα έχει επίσημη κυκλοφορία, αν και δεν το επιβεβαιώνει απόλυτα. Για αναφορά, το περσινό Galaxy S20 FE ανακοινώθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου, πριν από την κυκλοφορία του στις 2 Οκτωβρίου, υποδηλώνοντας ότι ίσως να μην έχουμε πολύ χρόνο να περιμένουμε για να το μάθουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *