To Twitter χτίζει μια δυνατότητα για την αυτόματη τοποθέτηση των  tweets σε αρχεία

To Twitter χτίζει μια δυνατότητα για την αυτόματη τοποθέτηση των tweets σε αρχεία

 Τα τελευταία χρόνια, ορισμένοι χρήστες του Twitter έχουν στραφεί σε εργαλεία όπως το TweetDelete.net για να διαγράφουν παλιές θέσεις και απόψεις που εξέφραζαν μέσω του Twitter . Το Twitter θα μπορούσε σύντομα να προσφέρει τη δική του λύση στο πρόβλημα.

Μοιράζοντας μέρος του χάρτη πορείας των προϊόντων της  , η εταιρεία δήλωσε ότι σχεδιάζει να δοκιμάσει τελικά μια λειτουργία που θα επιτρέπει στους ανθρώπους να αρχειοθετούν αυτόματα τα tweets τους μετά από προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. Το εργαλείο βρίσκεται επί του παρόντος στη φάση της ιδέας και δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το Twitter δήλωσε ότι εξετάζει μια σειρά από επιλογές χρόνου, συμπεριλαμβανομένων 30, 60 και 90 ημερών.

Η απόφαση να δοθεί στους ανθρώπους η δυνατότητα να αρχειοθετήσουν τα tweets τους είναι μέρος μιας ευρύτερης «κοινωνικής ιδιωτικότητας» που το Twitter   θα δώσει στους ανθρώπους περισσότερο έλεγχο της ταυτότητάς τους στην πλατφόρμα. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία σχεδιάζει να δοκιμάσει μια λειτουργία αυτό το μήνα που θα επιτρέπει στους ανθρώπους να αφαιρούν οπαδούς. Μέχρι το τέλος του έτους, θα δοκιμάσει επίσης ένα εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να απομακρυνθούν από τις δημόσιες συνομιλίες που οι άνθρωποι τους αναφέρουν.  

To Twitter είπε  ότι πολλά από τα παραπάνω εργαλεία έρχονται ως απάντηση σε δημιουργικούς τρόπους αντιμετώπισης των χρηστών του. για χαρακτηριστικά που λείπουν. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι διαπίστωσαν ότι μπορείτε να καταργήσετε κάποιον ως ακόλουθο αποκλείοντας και ξεμπλοκάροντάς τον. Βασισμένη σε μια ιδέα που μοιράστηκε τον Ιούλιο (φαίνεται παραπάνω), η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να παροτρύνει τους ανθρώπους να ελέγξουν εάν οι λογαριασμοί τους είναι δημόσιοι ή ιδιωτικοί.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν το Twitter αποφασίζει να δώσει μόνο σε ορισμένους χρήστες την επιλογή να αρχειοθετήσουν τα tweets τους. Άλλωστε, η πλατφόρμα λειτουργεί ως ένα είδος δημόσιου αρχείου, δίνοντας στους ανθρώπους έναν τρόπο να κρατούν τους πολιτικούς υπόλογους για πράγματα που είπαν στο παρελθόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *