Το Facebook επεκτείνει την πρόσβαση σε μουσική με άδεια για ροές παιχνιδιών

Το Facebook επεκτείνει την πρόσβαση σε μουσική με άδεια για ροές παιχνιδιών

To Facebook Gaming επιτρέπει σε περισσότερους δημιουργούς να παίζουν μουσική με άδεια στο παρασκήνιο, ενώ μεταδίδουν το gameplay. Οι streamers που έχουν κατάσταση συνεργάτη μπόρεσαν να περιστρέψουν κομμάτια από ένα ευρύ φάσμα εκδοτών και ετικετών από τον περασμένο Σεπτέμβριο, και τώρα μπορούν να το κάνουν και οι δημιουργοί του Level Up .

Το Level Up είναι ένα βήμα κάτω από την κατάσταση του συνεργάτη. Οι δημιουργοί της πρώην ομάδας μπορούν να δημιουργήσουν έσοδα από τις ροές τους  , τις διαφημίσεις και τις συνδρομές επί πληρωμή. Έχουν επίσης πρόσβαση σε εργαλεία για να δημιουργήσουν το κοινό τους και χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα ροής σε 1080p με 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Οι συνεργάτες λαμβάνουν επιπλέον προνόμια, όπως σήμα συνεργάτη, έγκαιρη πρόσβαση σε νέα προϊόντα και πιο εξατομικευμένη υποστήριξη από το Facebook.

Οι Streamers και στις δύο κατηγορίες μπορούν να παίξουν τραγούδια από εκατοντάδες μουσικές ετικέτες, εκδότες και εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων στούντιο όπως η Universal Music Group, η Warner Music Group και η Sony Music Entertainment. Εκτός από τις ζωντανές μεταδόσεις, οι προσφορές καλύπτουν αρχειοθετημένες ροές και κλιπ που κάνουν οι θεατές από ροές.

Οι δημιουργοί δεν περιορίζονται σε προκαθορισμένες λίστες αναπαραγωγής, οπότε μπορούν να παίξουν σχεδόν οποιοδήποτε τραγούδι τους αρέσει. Το Facebook σημειώνει ότι οι streamers δεν έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν ορισμένα τραγούδια. Ο streamer μπορεί να αφαιρέσει αυτό το περιορισμένο τραγούδι από τη λίστα αναπαραγωγής του για να αποφύγει προβλήματα.

Αλλού, το Facebook λέει ότι τα συστήματά του ανιχνεύουν καλύτερα τη διαφορά μεταξύ της μουσικής στο παρασκήνιο ενώ παίζετε παιχνίδια και της εστίασης της ροής μουσικής, όπως η διοργάνωση ραδιοφωνικής εκπομπής, η οποία δεν επιτρέπεται.

Για να σηματοδοτήσει την επέκταση, το Facebook φιλοξενεί αρκετές ροές στις οποίες διασημότητες DJ θα επιλέγουν τα κομμάτια στο παρασκήνιο ενώ οι δημιουργοί παίζουν παιχνίδια. Ο DJ Khaled και ο Diplo είναι μεταξύ εκείνων που συμμετέχουν στα ειδικά streams, που πραγματοποιούνται όλο αυτό το μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *