Το Asphalt 9: Legends είναι πλέον δωρεάν για λήψη σε Xbox και Windows

Το Asphalt 9: Legends είναι πλέον δωρεάν για λήψη σε Xbox και Windows

H Microsoft ανακοίνωσε ότι το Asphalt 9: Legends είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη σε Xbox One, Xbox Series X | S και Windows 10. Ως μπόνους, όποιος κατεβάσει το παιχνίδι του 2018 θα λάβετε ένα Porsche 911 GTS Coupe με θέμα το Xbox – αλλά μόνο για μικρό χρονικό διάστημα! Το να αφιερώσετε χρόνο για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αυτόν τον τίτλο Gameloft δεν πρέπει να σας απογοητεύσει καθώς έχει κερδίσει πολλά βραβεία από την κυκλοφορία του πριν από τρία χρόνια.

Περιγράφοντας γιατί αρέσει αυτό το παιχνίδι στους οπαδούς, ο Guillaume Da Costa Vieira, Senior Product Marketing Manager για το Asphalt 9: Legends, είπε:

«Για πολλούς, το μεγαλύτερο στοίχημσ  του παιχνιδιού είναι η τεράστια επιλογή υπερκινημάτων πραγματικής ζωής. Μιλάμε για 140 από τα πιο εκπληκτικά μηχανήματα ταχύτητας στον κόσμο, επιλεγμένα από θρυλικούς κατασκευαστές όπως η Ferrari, η Bugatti και η Porsche. Η ιδέα είναι ότι ο καθένας μπορεί να μπει πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου που πάντα ονειρευόταν να οδηγεί. Εκτός όμως από την οδήγησή τους, οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν, να προσαρμόσουν και να τροποποιήσουν αυτά τα ταχύπλοα με αμέτρητους τρόπους, ώστε να φαίνονται και να αποδίδουν όπως θέλουν ».

Το παιχνίδι περιλαμβάνει λειτουργίες ενός παίκτη και πολλών παικτών και διαθέτει 180 πίστες αγώνων. Η λειτουργία ενός παίκτη διαθέτει 900 προκλήσεις και η λειτουργία πολλών παικτών θα σας επιτρέψει να παίξετε ενάντια σε επτά άλλους αμφισβητίες για να κερδίσετε έπαθλα και να ανεβείτε στους βαθμολογικούς πίνακες. Ένα ωραίο άγγιγμα στη λειτουργία πολλών παικτών είναι ότι το σύστημα ταιριασμού θα διασφαλίσει ότι οι ανταγωνιστές σας βαθμολογούνται γύρω από το επίπεδό σας, ώστε να έχετε μια δίκαιη επιτυχία στις νίκες.

Στο Xbox Series X | S, η Gameloft έχει βελτιώσει το παιχνίδι έτσι ώστε να τρέχει σε πλήρη γραφικά 4K και 120fps, διασφαλίζοντας ότι ανταγωνίζεται με άλλους τίτλους αγώνων. Εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να μεταβείτε στο παιχνίδι στον υπολογιστή σας Windows, το παιχνίδι διαθέτει λειτουργίες cross-save, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε από εκεί που σταματήσατε. Μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι δωρεάν, στο Microsoft Store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *