Όλες οι συσκευές της σειράς Samsung Galaxy A θα διαθέτουν OIS το επόμενο έτος,

Όλες οι συσκευές της σειράς Samsung Galaxy A θα διαθέτουν OIS το επόμενο έτος,

Φέτος η Samsung ξεκίνησε να προσφέρει οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) στις κύριες κάμερες μερικών από τις μεσαίες συσκευές της σειράς Galaxy A, όπως οι A52 και A72. Του χρόνου, όμως, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Σύμφωνα με μια νέα ανεπιβεβαίωτη αναφορά από την Κορέα, η Samsung είναι πιθανό να προσθέσει OIS στις κύριες κάμερες όλων των μοντέλων της σειράς Α που πρόκειται να λανσάρει το 2022.  

Εάν η Samsung προσφέρει αυτή την τεχνολογία σε smartphone μικρότερου κόστους, θα έχει μια σημαντική  λειτουργία για τον πόλεμο με την Xiaomi. Οι συσκευές της κινεζικής εταιρείας κερδίζουν συνήθως σε τιμή σε σύγκριση με τις προσφορές της Samsung, αλλά με το OIS τα κινητά της κορεατικής εταιρείας μπορεί να έχουν το πάνω χέρι στην ποιότητα εικόνας της κάμερας, ειδικά τη νύχτα.

Και πάλι, είναι ένα ανοιχτό ερώτημα πόσοι άνθρωποι γνωρίζουν καν τι είναι το OIS ή γιατί είναι σημαντικό και πόσοι θα επέλεγαν ένα τηλέφωνο έναντι ενός άλλου βάσει αυτής της συγκεκριμένης δυνατότητας. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επόμενο έτος για να μάθουμε, φαίνεται.

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι μια κάμερα με OIS είναι περίπου 15% ακριβότερη από αυτήν χωρίς αυτήν, και ο αντίκτυπος της προσθήκης OIS στον λογαριασμό υλικού ενός τηλεφώνου είναι περίπου 3%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *