H Nintendo φέρεται να προσθέσετε τίτλους Game Boy στην υπηρεσία  Switch on-line

H Nintendo φέρεται να προσθέσετε τίτλους Game Boy στην υπηρεσία Switch on-line

H συνδρομητική υπηρεσία  Nintendo Switch on-line  μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε παιχνίδια νεότερα  από τους τίτλους NES και SNES στο εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με   τελευταίο podcast , η Nintendo ενδέχεται να προσθέσει παιχνίδια Game Boy και Game Boy Color στο Switch Online τις επόμενες εβδομάδες. Καθώς οι οικοδεσπότες συζητούν στην εκπομπή, μερικοί άνθρωποι ανακάλυψαν το 2019 ότι η υπηρεσία διαθέτει τέσσερις εξομοιωτές και από αυτούς δύο δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμα. Πιστεύουν ότι αυτοί οι εξομοιωτές είναι για τίτλους Game Boy και Game Boy Color – και τόσο η Nintendo Life όσο και η Eurogamer επιβεβαίωσαν την έκθεση με δικές τους πηγές.

Η υπηρεσία Nintendo Switch Online γίνεται τριών ετών σε λίγες εβδομάδες. Ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου 2018, προσφέροντας στα μέλη πρόσβαση σε ρετρό παιχνίδια για δύο από τις παλαιότερες κονσόλες της εταιρείας. Από τότε, η εταιρεία προσθέτει τακτικά όλο και περισσότερα παιχνίδια SNES και NES στην επιλογή της, συμπεριλαμβανομένων αγαπημένων κλασικών όπως το Super Mario Bros. σειρά, The Legend of Zelda, Zelda II και Donkey Kong. Η προσθήκη τίτλων Game Boy στη μίξη σημαίνει ότι η Nintendo δεν θα τελειώσει με παιχνίδια για να προσθέσει στο άμεσο μέλλον.

Η πηγή  της Nintendo Life δεν είναι αισιόδοξη για το ενδεχόμενο η εταιρεία να κυκλοφορήσει τίτλους Game Boy Advance για την υπηρεσία στο εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με το Eurogamer, ωστόσο, “άλλες ρετρό πλατφόρμες είναι επίσης στις κάρτες”. Όπως θα περίμενε κανείς, η Nintendo αρνείται να σχολιάσει τη φήμη. Είπε  : “Δεν έχουμε τίποτα να ανακοινώσουμε για αυτό το θέμα.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *