Microsoft Flight Simulator Top Gun: Η επέκταση του Maverick αναβάλλεται για τον Μάιο του 2022

Microsoft Flight Simulator Top Gun: Η επέκταση του Maverick αναβάλλεται για τον Μάιο του 2022

 Πρόσφατα, ο προγραμματιστής Asobo Studio αποκάλυψε ότι ο Microsoft Flight Simulator έλαβε μια Top Gun: Maverick επέκταση. Το Top Gun: Maverick είναι μια επερχόμενη ταινία από την Paramount Pictures που διαδραματίζεται πάνω από τριάντα χρόνια μετά το πρωτότυπο. Η επέκταση αναμενόταν να ξεκινήσει το 2021, για να συμπέσει με την ταινία, αλλά και τα δύο έχουν χτυπήσει με καθυστέρηση.

Το Top Gun: Maverick θα κυκλοφορήσει τώρα τον Μάιο του 2022, καθώς και η επέκταση. Το Asobo Studio σχεδίαζε πάντα να κυκλοφορήσει την επέκταση με την ταινία. Η ομάδα εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση στον ιστότοπο του παιχνιδιού πριν από λίγες ώρες.

Η Paramount Pictures μετέφερε πρόσφατα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Top Gun: Maverick στο Memorial Day Σαββατοκύριακο, 27 Μαΐου 2022. Όπως έχουμε προαναγγείλει, η επέκταση του Top Gun: Maverick για το Microsoft Flight Simulator για Windows 10 PC, Steam, Xbox Series X | S και το Xbox Game Pass θα κυκλοφορήσει μαζί με την ταινία. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον.

Η ταινία και η επέκταση έχουν χτυπηθεί με μεγάλη καθυστέρηση, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό θα μεταφραστεί σε μια ακόμη καλύτερη επέκταση και ταινία όταν έρθει το επόμενο έτος στις 27 Μαΐου. Μπορείτε να παίξετε το Microsoft Flight Simulator μέσω του Xbox Game Pass στο Xbox Series X | S και τον υπολογιστή ή να το αγοράσετε στο Microsoft Store, ξεκινώντας από $ 59,99.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *