Το WhatsApp θα υποστηρίξει   emoji σε μηνύματα.

Το WhatsApp θα υποστηρίξει emoji σε μηνύματα.

Το WhatsApp θα υποστηρίξει σύντομα αντιδράσεις emoji, σύμφωνα με μια πρόσφατη διαρροή . Μια προηγούμενη διαρροή από την ίδια πηγή έδειξε ότι οι αντιδράσεις emoji ήταν στο δρόμο για το WhatsApp, αλλά τώρα έχουμε ένα στιγμιότυπο οθόνης της λειτουργίας. Οι αντιδράσεις Emoji λέγεται ότι είναι στο δρόμο για τις εκδόσεις iOS και Android του WhatsApp στο μέλλον. Θα πρέπει να μπορείτε να τα συγχρονίσετε στον υπολογιστή σας με το WhatsApp Desktop.

Η λειτουργία μοιάζει με αυτό που περιμένατε. Με αυτό, οι άνθρωποι μπορούν να προσθέσουν οποιοδήποτε emoji θα ήθελαν ως αντίδραση σε ένα μήνυμα. Το WABetaInfo αναφέρει ότι το WhatsApp θα υποστηρίξει άπειρο αριθμό αντιδράσεων, αλλά αν υπάρχουν περισσότερες από 999, οι άνθρωποι θα δουν “999+” στο μήνυμα.

Το WhatsApp καθυστερεί λίγο στο πάρτι όταν πρόκειται για αντιδράσεις emoji. Πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων υποστηρίζουν ήδη τη δυνατότητα, όπως το Twitter, το Slack, το Microsoft Teams και το Skype. Το Facebook υποστηρίζει ήδη αντιδράσεις emoji στο Facebook Messenger και στο Instagram DM. Σύντομα, η λειτουργία θα πρέπει να λειτουργεί και στο δημοφιλές WhatsApp.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *