Τι θα δούμε απο τη Apple μέχρι το τέλος του 2021

Τι θα δούμε απο τη Apple μέχρι το τέλος του 2021

Μόλις τέσσερις μήνες έμειναν μέχρι το τέλος του 2021, μπορεί να πείτε ότι η χρονιά ήταν ήσυχη για την Apple. Μέχρι στιγμής, έχουμε αποκτήσει ένα νέο iMac 24 ιντσών, iPad Pro, ιχνηλάτες AirTag, Siri Remoteκαι μια μπαταρία MagSafe, η οποία δεν αποτελεί καινούργιο υλικό για οκτώ και πλέον μήνες. Αλλά   η Apple δεν πρόκειται να αφήσει το 2021 να κλείσει χωρίς να αφήσει το σημάδι της.  

Σεπτέμβριος

iPhone 13 graphic

iPhone 13

Το νέο iPhone είναι πάντα η μεγαλύτερη κυκλοφορία του έτους και το iPhone 13 δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχουμε ήδη μια αρκετά καλή ιδέα για το πώς θα μοιάζει με το iPhone 12  αλλά με μικρότερη εγκοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει καλύτερη κάμερα, οι επαγγελματίες ενδέχεται να έχουν οθόνη ProMotion 120Hz και ενδέχεται επιτέλους να υπάρχει πάντα ενεργοποιημένη οθόνη. Ελπίζουμε επίσης για μεγαλύτερες μπαταρίες, ειδικά στο iPhone 13 mini.

AirPods (3η γενιά)

Περιμέναμε τα AirPods σε κάθε εκδήλωση της Apple εδώ και περίπου ένα χρόνο, αλλά φαίνεται ότι τελικά έρχονται αυτό το φθινόπωρο. Με βάση τις διαρροές και τις φήμες, είναι πιο πιθανό να φτάσουν στην εκδήλωση iPhone. Φαινομενικά ακριβείς εικόνες διέρρευσαν πριν από μήνες που δείχνουν ένα ζευγάρι ακουστικά που μοιάζουν πολύ με το AirPods Pro, με πιο κοντούς μίσχους και μια άνετη εφαρμογή στο αυτί. Οι πρόσφατες φήμες λένε ότι δεν θα ακυρωθεί ο θόρυβος, η οποία θα παραμείνει χαρακτηριστικό Pro.

Apple Watch Series 7

Οι φήμες υποδηλώνουν ότι το Apple Watch Series 7 θα ανακοινωθεί μαζί με το iPhone 13. Φαίνεται επίσης ότι είναι μια αρκετά μεγάλη κυκλοφορία -σύμφωνα με φήμες, η Apple θα επανασχεδιάσει το Apple Ρολόι με επίπεδες άκρες και λεπτότερο σώμα, και πιθανότατα μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης 41mm και 45mm. Έχουμε ακούσει για βελτιωμένη παρακολούθηση κολύμβησης καθώς και για ένα νέο γρηγορότερο και λεπτότερο τσιπ. Μπορεί να έχει ή να μην έχει τη δική του εκδήλωση όταν ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο.

Οκτώβριος

iPad mini rumors

iPad (9η γενιά)

Η Apple δεν έχει κάνει όλα αυτά πολύ για την αναβάθμιση των entry-level iPad του, δεδομένου ότι άσκησεA10 επεξεργαστή και υποστήριξης της Apple Pencil με την 6η γενιά το 2018, αλλά οι φήμες λένε ότι μια νέα έκδοση είναι για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί τελικά να φέρει έναν πιο μοντέρνο σχεδιασμό και έναν επεξεργαστή A12 ή A13 Bionic. Είναι πιθανό το νέο iPad να διατηρήσει το κουμπί αρχικής οθόνης, μία από τις λίγες συσκευές που θα διατηρήσει, αλλά τα περιθώρια  θα μπορούσαν να συρρικνωθούν και να μοιάζουν πολύ με το παλιό iPad Air – αλλά με την ίδια τιμή 329 $.

iPad mini (6η γενιά) 

Η Apple ενημέρωσε για τελευταία φορά το iPad mini το 2019, αλλά διατηρούσε τον ίδιο παλιό σχεδιασμό. Αυτό φημολογείται ότι θα αλλάξει με την ενημέρωση να έρχεται αργότερα φέτος και οι αναφορές λένε ότι θα είναι ο μεγαλύτερος επανασχεδιασμός στην ιστορία του μικροσκοπικού tablet. Σύμφωνα με πολυάριθμες αναφορές, το iPad mini θα λάβει τη θεραπεία iPad Air 2020 με οθόνη Liquid Retina και Touch ID στο κουμπί λειτουργίας, όπως το νέο iPad Air. Οι φήμες λένε επίσης ότι θα έχει μεγαλύτερη οθόνη 8,3 ιντσών, επεξεργαστή A15 και USB-C.

Apple Pencil (3η γενιά)

Φαίνεται περίεργο ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα νέο iPad Pro με επεξεργαστή Μ1 και εντυπωσιακή οθόνη αλλά δεν θα έχει νέο  Apple Pencil. Αλλά από ό, τι ακούσαμε και είδαμε, ένα νέο Pencil της  Apple βρίσκεται σε εξέλιξη με γυαλιστερό φινίρισμα, αν και δεν γνωρίζουμε πολλά άλλα γι ‘αυτό. Θα μπορούσε να είναι μια νέα έκδοση του φθηνότερου Apple Pencil ή μια μικρότερη έκδοση του μοντέλου πρώτης γενιάς που δημιουργήθηκε για το iPad mini.

Νοέμβριος

MacBook Pro 14 ιντσών/16 ιντσών 

Ακούγαμε για ένα επανασχεδιασμένο MacBook Pro εδώ και λίγο καιρό και με τη μετάβαση από το πυρίτιο της Apple να έρχεται στην επέτειο ενός έτους, σχεδόν σίγουρα θα αποκτήσουμε νέους Mac σύντομα. Και αυτό αναμένεται να είναι το μεγάλο. Η Apple φέρεται να στέλνει δύο μεγέθη MacBook Pro (14 ίντσες και 16 ίντσες) με πιο λεπτά  περιθώρια και να φέρνει πίσω μερικά από τα πράγματα που έχουμε χάσει: HDMI, συσκευή ανάγνωσης καρτών SD, περισσότερες θύρες Thunderbolt, ίσως ακόμη και MagSafe. Ακούμε επίσης ότι μια οθόνη mini-LED θα φτάσει και η γραμμή αφής θα φύγει.

Mac mini

Το Mac mini ήταν ένα από τα πρώτα Mac που απέκτησε επεξεργαστή Μ1 στα τέλη του 2022, αλλά η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει έναν άλλο το 2021. Σύμφωνα με αναφορές, πρόκειται να είναι ένα μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας, με τσιπ M1X και νέο λεπτότερο σχέδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει επίσης τέσσερις θύρες Thunderbolt, έως 64 GB RAM και καλώδιο τροφοδοσίας τύπου iMac.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *