Η LG παρουσιάζει το πολυκατευθυντικό ηχείο LG XBOOM 360

Η LG παρουσιάζει το πολυκατευθυντικό ηχείο LG XBOOM 360

Η LG παρουσίασε σήμερα το νέο της ηχείο LG XBOOM 360 (μοντέλο RP4) το οποίο χρησιμοποιεί κωνικό-κυλινδρικό σχεδιασμό για να πετάξει τον ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις. Η LG λέει ότι η συσκευή είναι ευχάριστη στην εμφάνιση, οπότε θα πρέπει να είναι μια ωραία προσθήκη σε όλες τις μικρές κοινωνικές συγκεντρώσεις που φιλοξενείτε. Διατίθεται σε μπορντό, πράσινο  , μπεζ ή μαύρο κάρβουνο, οπότε θα πρέπει να μπορείτε να πάρετε αυτό που συνδυάζεται με το περιβάλλον σας.

Ο κυλινδρικός σχεδιασμός επιλέχθηκε όχι μόνο για αισθητικούς σκοπούς αλλά για να φιλοξενήσει έναν ανακλαστήρα χωρίς παραμορφώσεις, έτσι ώστε ο ήχος σας να είναι πλούσιος και να φέρνει «μια αίσθηση τρισδιάστατης ζωτικότητας σε κάθε είδος μουσικής».

Εκτός από την ικανότητα εξόδου ήχου, το XBOOM 360 φροντίζει επίσης για τον φωτισμό της διάθεσης, ο οποίος διατίθεται σε τρεις επιλογές. περιβάλλον, φύση ή πάρτι. Η ασύρματη φύση του ηχείου σημαίνει ότι μπορείτε να το ελέγξετε με μια συνοδευτική εφαρμογή και να ρυθμίσετε προσαρμοσμένες επιλογές φωτισμού και ηχητικά εφέ. Επειδή υπάρχει περαιτέρω ενίσχυση των διαπιστευτηρίων ασύρματου δικτύου, το ηχείο δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο. Με μία μόνο φόρτιση μπορείτε να παίξετε μουσική για 10 ώρες πριν χρειαστεί να επαναφορτίσετε. Μια ενσωματωμένη μεταλλική λαβή σάς επιτρέπει να σηκώνετε το ηχείο και να το βάζετε κάτω όπου κι αν είναι η συγκέντρωση.

Η LG δεν ανέφερε την τιμή για το ηχείο LG XBOOM 360, ωστόσο, είπε ότι θα λανσάρει το προϊόν σε βασικές αγορές από κάπου αυτόν τον μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *