Η Microsoft κυκλοφορεί μια εξατομικευμένη ροή ειδήσεων που ονομάζεται Start

Η Microsoft κυκλοφορεί μια εξατομικευμένη ροή ειδήσεων που ονομάζεται Start

Η Microsoft κυκλοφορεί μια ανανεωμένη εξατομικευμένη υπηρεσία ειδήσεων που ονομάζεται Start. Η ροή θα τοποθετηθεί στη γραμμή εργασιών των Windows 10 και στην ενότητα γραφικών στοιχείων των Windows 11. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση μέσω του ιστού, των εφαρμογών iOS και Android και της νέας σελίδας καρτέλας στο Microsoft Edge.

Ξεκινάει με βάση την τεχνογνωσία της Microsoft για την τεχνητή νοημοσύνη και την εκμάθηση μηχανών (καθώς και την ανθρώπινη επιμέλεια), για να δημιουργήσετε μια ροή ειδήσεων με ενημερωμένες πληροφορίες προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας. Επιμελείται ειδήσεις από περισσότερους από 1.000 εκδότες σε όλο τον κόσμο.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το Start και δηλώνετε τι σας ενδιαφέρει, τόσο πιο κοντά θα είναι η ροή στα πράγματα για τα οποία προτιμάτε να διαβάζετε. Μπορείτε να πείτε στην εφαρμογή όταν βλέπετε έναν εκδότη ή μια ιστορία που δεν σας ενδιαφέρει ή πατήστε το κουμπί Εξατομίκευση για να βελτιώσετε τη ροή όποτε θέλετε. Οι προτιμήσεις σας συνδέονται με τον λογαριασμό σας Microsoft, επομένως η υπηρεσία θα πρέπει να προσφέρει την ίδια εμπειρία σε όλες τις πλατφόρμες όπου είστε συνδεδεμένοι. Το

Start περιλαμβάνει κάρτες πληροφοριών για ορισμένα βασικά θέματα, όπως ο καιρός, η κυκλοφορία, ο αθλητισμός και τα οικονομικά. Μπορείτε να αποφασίσετε ποιες κάρτες θέλετε να εμφανίζονται για πληροφορίες με μια ματιά.

Παρόλο που το MSN δεν πηγαίνει πουθενά, το Start αντικαθιστά το Microsoft News. Το εικονίδιο και το όνομα για αυτήν την εφαρμογή θα αλλάξουν σε Έναρξη επωνυμίας την επόμενη φορά που οι χρήστες θα την ενημερώσουν. Όσοι επισκέπτονται τον ιστότοπο της Microsoft News θα ανακατευθυνθούν στην αρχική σελίδα Έναρξη επίσης.

Το όνομα της ροής μπορεί να προκαλέσει μια μικρή σύγχυση στους χρήστες των Windows, δεδομένης της σημασίας του κουμπιού Έναρξη στο λειτουργικό σύστημα τις τελευταίες δύο δεκαετίες (αυτό το μενού ανανεώνεται στα Windows 11). Ωστόσο, το Microsoft Start μοιάζει με μια κομψή εμπειρία και θα μπορούσε να είναι ένας σταθερός τρόπος για να παρακολουθείτε τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *