Η τελευταία δοκιμή του Twitter δίνει στους χρήστες iOS μια μεγαλύτερη “edge-to-edge” προβολή φωτογραφιών

Η τελευταία δοκιμή του Twitter δίνει στους χρήστες iOS μια μεγαλύτερη “edge-to-edge” προβολή φωτογραφιών

Το Twitter γίνεται  ολο και ένα πιο οπτικό κοινωνικό δίκτυο και, ως εκ τούτου, δίνει τα μέσα για να κινήσετε καλύτερα. Η εταιρεία έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει ένα χρονοδιάγραμμα “edge-to-edge”  στο iOS που σας δίνει μια πολύ μεγαλύτερη προβολή χωρίς περιθώρια για φωτογραφίες και βίντεο. Δεν θα χρειαστεί να πατήσετε σε μια εικόνα μόνο για να αξιοποιήσετε πλήρως το μεγάλο smartphone σας οθόνη, για να το θέσω αλλιώς.

Η εταιρεία δεν είπε πόσο σύντομα το χαρακτηριστικό θα μπορούσε να ξεπεράσει το πειραματικό στάδιο, αλλά υποσχέθηκε να “επαναληφθεί” στη δοκιμή. Ρωτήσαμε για τη δυνατότητα (και το χρόνο για) δοκιμές Android και ιστού.

Το τεστ είναι μια προσπάθεια “να εστιάσουμε περισσότερο στο περιεχόμενο” καθώς περισσότεροι χρήστες Twitter μοιράζονται μέσα. Θα προσθέσουμε ότι θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει το Twitter να αντιμετωπίσει το Instagram, το TikTok και άλλα κοινωνικά δίκτυα που βασίζονται σε εικόνες. Μπορεί να έχετε ένα ισχυρότερο κίνητρο για να δημοσιεύσετε στο Twitter αν γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να δουν (και να εκτιμήσουν) τα στιγμιότυπα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *