Η Samsung ανακοινώνει One UI 4 Beta για smartphones της σειράς Galaxy S21

Η Samsung ανακοινώνει One UI 4 Beta για smartphones της σειράς Galaxy S21

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα του προγράμματος One UI 4 beta για smartphone Samsung Galaxy S21. Η νέα ενημέρωση One UI 4 βασίζεται στο Android 12 και συνοδεύεται από πολλές νέες και βελτιωμένες δυνατότητες προσαρμογής και απορρήτου. Σε αυτήν την αρχική έκδοση One UI 4 beta, μπορείτε να απολαύσετε πολλές νέες επιλογές θεμάτων που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη, τα εικονίδια, τις ειδοποιήσεις, τις ταπετσαρίες και πολλά άλλα. Βρείτε τα κυριότερα σημεία του One UI 4 beta παρακάτω:

“ Με το One UI 4, έχετε επιλογές προσαρμογής σε κάθε  σημείο του λειτουργικού.  Μια πληθώρα επιλογών θεμάτων σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της συσκευής σας, δίνοντάς σας εργαλεία για να διαμορφώσετε την αρχική οθόνη, τα εικονίδια, τις ειδοποιήσεις, τις ταπετσαρίες και πολλά άλλα. Επιπλέον, τα επανασχεδιασμένα, αναβαθμισμένα widget προσφέρουν πολλές δυνατότητες προσαρμογής – από την ορατότητα στην εμφάνιση. Έχετε επίσης εύκολη πρόσβαση σε μια πιο ισχυρή και ποικίλη σειρά emojis όλα σε ένα μέρος, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε αβίαστα στις επιλογές σας για να απολαύσετε πλουσιότερες εμπειρίες επικοινωνίας.

Ενδυνάμωση επιλογών απορρήτου, ολική προστασία

Το νέο One UI 4 φέρνει επίσης βελτιωμένες λειτουργίες απορρήτου και προστασίας που διευκολύνουν τους χρήστες να κατανοήσουν ακριβώς πώς χρησιμοποιούνται τα δεδομένα τους για να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις τους και να προσφέρουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας. Οι δείκτες ειδοποιούν τους χρήστες σχετικά με τη χρήση της κάμερας και του μικροφώνου, ώστε να μπορούν να απενεργοποιήσουν άμεσα τα δικαιώματα εάν δεν θέλουν να παραχωρήσουν πρόσβαση. Το One UI 4 επεκτείνει επίσης τις επιλογές άδειας του Android 12, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν το ιστορικό δικαιωμάτων τους από τις τελευταίες επτά ημέρες, όχι μόνο τις τελευταίες 24 ώρες. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την τρέχουσα χρήση δεδομένων τόσο των δικαιωμάτων όσο και των εφαρμογών σας.” 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *