Το Razer’s Wolverine V2 Chroma διαθέτει εναλλάξιμες βάσεις αντίχειρα

Το Razer’s Wolverine V2 Chroma διαθέτει εναλλάξιμες βάσεις αντίχειρα

Οι εταιρείες έχουν αρχίσει να παίρνουν πιο σοβαρά τα παιχνίδια της κονσόλας, δημιουργώντας ακουστικά και χειριστήρια σχεδιασμένα ρητά για συστήματα Xbox και PlayStation. Η Razer βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πακέτου εδώ και μερικά χρόνια χάρη στη σειρά χειριστηρίων Wolverine, που αποκτά ένα νέο μέλος της οικογένειας σήμερα, το Wolverine v2 Chroma.

Razer Wolverine V2 Chroma from side with yellow-green lighting

Ενώ το όνομα φαίνεται να υποδηλώνει ότι είναι απλώς μια αναβάθμιση χρώματος, δεν είναι μόνο η προσθήκη φωτισμού Razer Chroma RGB που κάνει αυτό ένα βήμα παραπάνω από το περσινό V2. Διατηρεί τα δύο κουμπιά πολλαπλών λειτουργιών στο επάνω μέρος, αλλά τώρα ενώνονται με τέσσερις ενεργοποιητές στο πίσω μέρος του gamepad. Δεν είναι κουμπιά όπως αυτά που θα βρείτε στη Elite της Microsoft ή Scuf σειρά χειριστηρίων, αλλά είναι εξοπλισμένα με διακόπτες διακοπής 2 σταδίων που σας επιτρέπουν να επιλέξετε μεταξύ μικρής και μεγάλης απόστασης έλξης ανάλογα με τον τύπο του παιχνιδιού παίζετε.

Razer Wolverine V2 Chroma from rear, held in a man's hands, back triggers visible

Επίσης νέα στο V2 Chroma είναι τα εναλλάξιμα καπάκια του αντίχειρα. Οι προεπιλεγμένες βάσεις αντίχειρα σε σχεδόν οποιοδήποτε gamepad μπορείτε να αγοράσετε είναι σύντομα και κοίλα και το Razer εξακολουθεί να περιλαμβάνει ένα ζευγάρι από αυτά στο κουτί. Αλλά το πακέτο σας επιτρέπει επίσης να ανταλλάξετε ένα ψηλό, κοίλο καπάκι για σκοπευτικό ή ένα κοντό, κυρτό για τρέξιμο και πυροβολισμό. Ούτε χρειάζεστε ειδικά εργαλεία για να τα αντικαταστήσετε, απλώς δώστε ένα καλό ρυμουλκό σε οποιοδήποτε αντίχειρα.

Razer Wolverine V2 Chroma in black with removable thumb sticks.

Αν σκέφτεστε ότι όλες αυτές οι βελτιώσεις δεν είναι φθηνές, θα είχατε δίκιο, με το Razer Wolverine V2 Chroma να κοστίζει 150 $, αύξηση 50 $ σε σχέση με το κανονικό V2. Αλλά και πάλι, οι ανταγωνιστικές επιλογές από τη Microsoft και το Scuf θα σας κοστίσουν $ 170 έως $ 200 και καμία από αυτές δεν έχει έξυπνο φωτισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *