Το «Battlefield 2042» θα καθυστερήσει και άλλο να κυκλοφορήσει

Το «Battlefield 2042» θα καθυστερήσει και άλλο να κυκλοφορήσει

Η Battlefield 2042, η επόμενη συμμετοχή στη μακροχρόνια σειρά πρώτων προσώπων της EA, έχει καθυστερήσει. Αντί να βγει στις 22 Οκτωβρίου όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί τώρα να κάνει πρεμιέρα σχεδόν ένα μήνα αργότερα στις 19 Νοεμβρίου. Η EA ανακοίνωσε την καθυστέρηση σε ένα μήνυμα που αποδίδεται στον Oskar Gabrielson, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του προγραμματιστή σειράς DICE. Όπως πολλά άλλα στούντιο τα τελευταία δύο χρόνια, το DICE κατηγόρησε την καθυστέρηση στην πανδημία του κοροναϊού.      

“Δεδομένης της κλίμακας και του εύρους του παιχνιδιού, ελπίζαμε ότι οι ομάδες μας θα επιστρέψουν στα στούντιό μας καθώς προχωράμε προς την έναρξη”, δήλωσε ο Gabrielson. “Με τις τρέχουσες συνθήκες που δεν επιτρέπουν αυτό να συμβεί με ασφάλεια και με όλη τη σκληρή δουλειά που κάνουν οι ομάδες από το σπίτι, θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να αφιερώσουμε επιπλέον χρόνο για να υλοποιήσουμε το όραμα του Battlefield 2042 για τους παίκτες μας”.

Το DICE υποσχέθηκε να μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη ανοιχτή beta του Battlefield 2042 αργότερα αυτόν τον μήνα. Ενώ η καθυστέρηση σημαίνει ότι οι θαυμαστές της σειράς θα πρέπει να περιμένουν περισσότερο για να παίξουν τη συνέχεια του Battlefield 5 του 2018, εξακολουθεί να βγαίνει το 2021. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να πείτε για μερικά από τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν φέτος όπως το Dying Light 2 και το Horizon Forbidden West

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *