Επιβεβαιώθηκε η αποκλειστικότητα του Star Wars: Knights of the Old Republic Remake για  PS5 και  PC

Επιβεβαιώθηκε η αποκλειστικότητα του Star Wars: Knights of the Old Republic Remake για PS5 και PC

Κατά τη διάρκεια του ειδικού event του PlayStation για το 2021, η Sony αποκάλυψε ότι συνεργαζόταν με την Aspyr – την ομάδα που μεταφέρει πολλά παλιά Star Wars παιχνίδιαστις σύγχρονες κονσόλες – συμπεριλαμβανομένου του Star Wars : Knights of the Old Republic Remake. Παρά τον συντριπτικό ενθουσιασμό για το έργο, υπήρχε κάποια σύγχυση σχετικά με το αν το παιχνίδι ήταν αποκλειστικό με χρονοδιάγραμμα. Το κύριο ερώτημα ήταν αν θα κατέληγε σε άλλες κονσόλες εκτός από το PlayStation 5 (PS5).

Οι όροι “Launch Exclusive” και “Console Launch Exclusive” κυκλοφόρησαν, αλλά δεν είναι σαφές τι πραγματικά σημαίνουν. Ευτυχώς, ο Tully Ackland, ο Senior Game Designer του Star Wars: Knights of the Old Republic Remake, απάντησε σε αυτή την ερώτηση. Πριν από λίγες ημέρες στο Twitter, ο Ackland επιβεβαίωσε ότι είναι “αποκλειστικά για το PS5 και τον υπολογιστή”. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθει σε άλλες συσκευές τελικά. Ο Άκλαντ δεν συζήτησε για άλλες πλατφόρμες στις οποίες θα ήταν διαθέσιμο, αλλά ελπίζουμε ότι θα φτάσει το Xbox Series X | S στην αρχή.

Συνήθως, η χρονική αποκλειστικότητα διαρκεί περίπου ένα χρόνο. Απλώς δείτε το Rise of the Tomb Raider ως παράδειγμα. Λάβετε υπόψη ότι το Star Wars: Knights of the Old Republic Remake είναι ακόμα πολύ νωρίς στην ανάπτυξη, οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε πολλά χρόνια για να το πάρουμε στα χέρια μας. Δεδομένου του γεγονότος ότι ο COVID-19 εξακολουθεί να επηρεάζει τον τρόπο λειτουργίας όλων, δεν υπάρχει τρόπος να εξακριβωθεί ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *