Το Xbox επιστρέφει φέτος στο Tokyo Game Show

Το Xbox επιστρέφει φέτος στο Tokyo Game Show

Το Tokyo Game Show, ένα διάσημο συνέδριο βιντεοπαιχνιδιών, πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο στην Ιαπωνία. Αυτό το γεγονός παρουσιάζει κυρίως ιαπωνικά παιχνίδια, αλλά ορισμένοι διεθνείς προγραμματιστές το χρησιμοποιούν για να ανακοινώσουν τις επερχόμενες κυκλοφορίες τους. Το Tokyo Game Show 2021 θα ξεκινήσει στις 30 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες. Σε συνήθεις συνθήκες, το φυσικό γεγονός προορίζεται για τους συμμετέχοντες στη βιομηχανία τις πρώτες δύο ημέρες και το ευρύ κοινό μπορεί να παρευρεθεί κατά τις τελευταίες δύο ημέρες.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί επίσης διαδικτυακά όπως πέρυσι λόγω του κορονοϊού και το Xbox Wire αποκάλυψε σήμερα ότι θα είναι παρών στην εκδήλωση με μια εικονική ροή επιμελημένη για Ιάπωνες και άλλους ασιατικούς παίκτες. Μετά την επιστροφή του Xbox στο event πέρυσι, η εικονική ροή θα ξεκινήσει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. JST.

Η Microsoft δήλωσε ότι η ροή της θα είναι μια γιορτή με την ασιατική κοινότητά της και θα περιλαμβάνει τοπικά σχετικές ενημερώσεις. Η εταιρεία δεν θα ανακοινώσει κανένα νέο παγκόσμιο ντεμπούτο κατά τη διάρκεια της ροής. Συγκεκριμένα, θα επικεντρωθεί στις τελευταίες σχετικές με την περιοχή ενημερώσεις για τις πύλες που ανακοινώθηκαν προηγουμένως και πρόκειται να φτάσουν αργότερα φέτος.

Τα κοινωνικά κανάλια Xbox στην Ιαπωνία, την Κορέα και την Κίνα θα διαθέτουν επίσης το Tokyo Game Show 2021 Xbox Stream.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *