Η Honor υπογράφει στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft που θα φέρει το Magicbook V 14 με Windows 11

Η Honor υπογράφει στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft που θα φέρει το Magicbook V 14 με Windows 11

Η Honor ανακοίνωσε μια νέα βασική συνεργασία, αυτή τη φορά με τη Microsoft. Ένα δελτίο τύπου ανέφερε ότι και οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν “για την ανάπτυξη έξυπνων και ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων για την απρόσκοπτη βελτίωση των εμπειριών των καταναλωτών”, κάτι που δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο.

Μια εκδήλωση Honor Smart Life θα λάβει χώρα στις 26 Σεπτεμβρίου όπου το Honor MagicBook V 14 θα κάνει το ντεμπούτο του με Windows 11. Ένα teaser αποκαλύπτει ότι ο φορητός υπολογιστής θα έχει διπλές κάμερες 5MP, οι οποίες θα είναι οι πρώτες στην κατηγορία του.

Σύμφωνα με τον George Zhao, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Honor Device, οι εταιρείες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια διασύνδεση μεταξύ των τελικών συσκευών και της οικολογίας όλων των σεναρίων για να δημιουργήσουν «έναν νέο ευφυή κόσμο για όλους», πράγμα που σημαίνει καλύτερη ενσωμάτωση μεταξύ των smartphone Honor και των φορητών υπολογιστών Windows και υπολογιστές.

Η εκδήλωση στην Κίνα μπορεί επίσης να φέρει νέες τηλεοράσεις, tablet και έξυπνα ρολόγια, σύμφωνα με ένα teaser που δημοσιεύτηκε ξεχωριστά.

Η Microsoft παρέχει όχι μόνο λειτουργικό σύστημα για επιτραπέζιους υπολογιστές αλλά και τεχνολογία cloud. Η Honor αποκάλυψε ότι θα ενσωματώσει το cloud computing και την τεχνολογία AI στις υπηρεσίες προϊόντων της, όπως ο έξυπνος βοηθός Yoyo μόνο για την Κίνα, ο ταξιδιωτικός βοηθός AI, τα βοηθητικά προγράμματα και ακόμη και οι μεταφραστικές υπηρεσίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *