Νέο Apple iPad 10.2 σε προσιτή τιμή 299 $ για τους εκπαιδευτικούς

Νέο Apple iPad 10.2 σε προσιτή τιμή 299 $ για τους εκπαιδευτικούς

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης “California Streaming”, η Apple ανακοίνωσε ένα νέο iPad 10,2 ιντσών με κάμερα 12 MP ultrawide, την εφαρμογή Center Stage και υποστήριξη πληκτρολογίου και μολυβιού Apple.

Το τσιπ A13 Bionic του νέου iPad θα είναι 20% γρηγορότερο από αυτό στο προηγούμενο iPad. Ξεκινά με το νέο iOS 15 και διαθέτει πολλαπλές εργασίες, widget σε εφαρμογές, Quick Note και την εφαρμογή Translate που μεταφράζει γλώσσες σε πραγματικό χρόνο. Αυτές οι δυνατότητες και η ενημερωμένη τιμή το καθιστούν κατάλληλη αγορά για φοιτητές στα $ 299.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες που πρέπει να προσέξετε περιλαμβάνουν το Apple True Tone, το οποίο χρησιμοποιεί προηγμένους αισθητήρες για να προσαρμόζει το χρώμα και την ένταση για να ταιριάζει με το φως του περιβάλλοντος και το Live Text, το οποίο χρησιμοποιεί AI για την αναγνώριση κειμένου σε μια φωτογραφία, στην οποία οι χρήστες μπορούν να αναλάβουν δράση.

Apple iPad 10.2 (2021)

Το περίβλημα για όλα τα νέα iPad θα είναι από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο. Οι νέες επιλογές χρωμάτων περιλαμβάνουν γκρι και ασημί.

Η τιμή είναι $ 329 για την έκδοση 64 GB με Wi-Fi ($ 299 για τους εκπαιδευτικούς). Το μοντέλο Wi-Fi + Cellular ξεκινά από $ 459. Μια επιλογή 256 GB είναι επίσης διαθέσιμη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *