Η Riot είναι ο τελευταίος προγραμματιστής που κυκλοφόρησε το δικό της πρόγραμμα εκκίνησης παιχνιδιών

Η Riot είναι ο τελευταίος προγραμματιστής που κυκλοφόρησε το δικό της πρόγραμμα εκκίνησης παιχνιδιών

 Η Riot Games αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα πρόγραμμα εκκίνησης για τα παιχνίδια της, το Riot Client. Δεν είναι απολύτως καινούργιο (τα παιχνίδια χρησιμοποιούν αθόρυβα μια περιορισμένη έκδοση του εκκινητή για λίγο), αλλά τώρα έχετε πρόσβαση σε όλους τους τίτλους επιφάνειας εργασίας της Riot με μία μόνο σύνδεση. 

Το πρόγραμμα θα είναι πρώτα διαθέσιμο στις 20 Σεπτεμβρίου. Όλοι οι παίκτες θα πρέπει να λάβουν το νέο λογισμικό στις 4 Οκτωβρίου, υποθέτοντας ότι η Riot είναι σίγουρη για τη σταθερότητα του προγράμματος. Θα εξακολουθείτε να βλέπετε ειδικές σελίδες για κάθε παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων ειδήσεων και εκδηλώσεων.

Η Riot τόνισε ότι οι υπάρχουσες συντομεύσεις σε μεμονωμένα παιχνίδια θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν και ότι αυτό δεν θα καταλαμβάνει σημαντικά περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Δεν είναι καθόλου η κλασική περίπτωση εισαγωγής ενός άλλου επιπέδου μεταξύ εσάς και των παιχνιδιών που θέλετε να παίξετε. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό βοηθά τη Riot να ελέγξει την εμπειρία. Ένα πρόγραμμα  όπως αυτό θα διευκολύνει πολύ τη Riot να σας κρατήσει μέσα στο σύμπαν του παιχνιδιού της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *