Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google σχεδιάζει να προσθέσει δωρεάν κανάλια στην έξυπνη τηλεοπτική πλατφόρμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google σχεδιάζει να προσθέσει δωρεάν κανάλια στην έξυπνη τηλεοπτική πλατφόρμα

Chromecasts και άλλες συσκευές που υποστηρίζονται από το Google TV ενδέχεται να δώσει στους χρήστες πρόσβαση σε δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια στο μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google βρίσκεται σε συνομιλίες με δωρεάν τηλεοπτικούς παρόχους ροής που υποστηρίζονται από διαφημίσεις σχετικά με τη δυνατότητα προσθήκης των καναλιών τους στην πλατφόρμα της έξυπνης τηλεόρασης. Αυτά τα κανάλια έχουν συνήθως παρόμοια αίσθηση με την παραδοσιακή τηλεόραση και οι εκπομπές της θα διακόπτονται από διαφημιστικά διαλείμματα. 

Οι χρήστες του Chromecast ενδέχεται να μπορούν να περιηγηθούν σε ζωντανά κανάλια που διατίθενται σε αυτούς μέσω ειδικού μενού παρόμοιο με αυτό του YouTube TV. Εν τω μεταξύ, οι έξυπνες τηλεοράσεις που τροφοδοτούνται από την πλατφόρμα ενδέχεται να εμφανίζουν τα δωρεάν κανάλια παράλληλα με άλλα προγράμματα στον αέρα που είναι προσβάσιμα με κεραία. Η δημοσίευση λέει ότι είναι παρόμοιο με το πώς εταιρείες-  όπως η Samsung-  παρουσιάζουν δωρεάν τηλεοπτικές προσφορές στις δικές τους πλατφόρμες. Η  δωρεάν υπηρεσία τηλεόρασης της Samsung έχει γίνει τόσο δημοφιλής, ενώ άλλες εταιρείες (συμπεριλαμβανομένων των Roku και Amazon) άρχισαν να παρέχουν στους πελάτες τους πρόσβαση σε εκατοντάδες δωρεάν κανάλια.

Η προσθήκη γραμμικού προγραμματισμού στο Google TV θα μπορούσε να βοηθήσει να καταστούν τα Chromecast και οι έξυπνες τηλεοράσεις που λειτουργούν με το λειτουργικό σύστημα μια πιο δελεαστική επιλογή για κοπτικά καλωδίων. Η Google θα μπορούσε να ξεκινήσει επίσημα δωρεάν κανάλια ροής μόλις αυτό το φθινόπωρο, αν και θα μπορούσε επίσης να περιμένει να ανακοινώσει τη λειτουργία έως ότου οι εταίροι της στην έξυπνη τηλεόραση είναι επίσης έτοιμοι να το κάνουν το επόμενο έτος. Ενώ είναι ασαφές ποια κανάλια φτάνουν στην πλατφόρμα σε αυτό το σημείο, η Google πιθανότατα θα πραγματοποιήσει συμφωνίες που θα της επιτρέψουν πρόσβαση σε «δεκάδες δωρεάν κανάλια» ταυτόχρονα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *