Το Surface Pro 8 της Microsoft ενδέχεται να περιλαμβάνει οθόνη 120Hz και θύρες Thunderbolt

Το Surface Pro 8 της Microsoft ενδέχεται να περιλαμβάνει οθόνη 120Hz και θύρες Thunderbolt

Η εκδήλωση  της Microsoft στις 22 Σεπτεμβρίου μπορεί να περιλαμβάνει μία από τις μεγαλύτερες ενημερώσεις  Surface Pro εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με πηγές, ο χρήστης Twitter Shadow_Leak μοιράστηκε αυτό που μοιάζει με καταχώριση καταστήματος για το tablet Surface Pro 8. Το μηχάνημα των Windows 11 φέρεται να μοιάζει με ένα ανανεωμένο, Intel-powered αντίστοιχο στο Surface Pro X με οθόνη 13 ιντσών, μικρά περιθώρια 120Hz. Μπορεί επίσης να είναι πιο χρήσιμο για δημιουργικά με διπλές θύρες Thunderbolt-θα είχατε επιτέλους το χώρο για εξωτερική GPU, μεταξύ άλλων περιφερειακών πολύ υψηλής ταχύτητας.

Το Surface Pro 8 που διέρρευσε θα έκανε επίσης το αναμενόμενο άλμα σε έναν επεξεργαστή Core 11ης γενιάς.όπως το Surface Laptop 4 . Ωστόσο, θα μπορούσατε να αντικαταστήσετε τον SSD εάν ο αποθηκευτικός χώρος αποδειχθεί πολύ περιοριστικός.

Η επερχόμενη εκδήλωση θα μπορούσε να είναι μία από τις πιο γεμάτες παρουσιάσεις της Microsoft μέχρι σήμερα, με ένα Surface Duo 2 επίσης στο πρώτο πλάνο μαζί με πιθανές αναβαθμίσεις των  Surface Book, Surface Go και Surface Pro X. Εάν η διαρροή είναι ακριβής, ωστόσο, το Surface Pro 8 μπορεί να είναι το αξιοθέατο. Το Pro ήταν μια από τις πιο ανθεκτικές συσκευές Surface της Microsoft, αλλά και μια από τις πιο συντηρητικές με σχετικά λίγες αλλαγές-η αναθεώρηση του 2019 είχε ακόμα θύρα USB-A. Το 8 θα μπορούσε να αναζωογονήσει τη σειρά Pro, για να μην αναφέρουμε ότι θα το βοηθήσει να ανταγωνιστεί ένα νέο κύμα αποσπώμενων και φορητούς υπολογιστές δύο σε ένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *