Η Tesla σκοτώνει προγράμματα  για αυτοκίνητα και ηλιακούς συλλέκτες

Η Tesla σκοτώνει προγράμματα για αυτοκίνητα και ηλιακούς συλλέκτες

Αν ελπίζατε να κερδίσετε μερικές χιλιάδες μίλια Supercharging από τα συστήματα Tesla, φοβόμαστε ότι μπορεί να είστε ήδη πολύ αργά. Σε μια ανακοίνωση στον ιστότοπό της που εντοπίστηκε από την Electrek, η Tesla είπε ότι “τα προϊόντα οχημάτων και τα ηλιακά πάνελ δεν είναι πλέον επιλέξιμα για βραβεία  ” από τις 18 Σεπτεμβρίου. Το μόνο ενεργό πρόγραμμα της εταιρείας αυτή τη στιγμή είναι για το Solar Roof, το οποίο βραβεύει τους παραπομπείς με χρηματικές ανταμοιβές έως και $ 500 και δωρεάν Powerwalls. 

Το πρόγραμμα παραπομπής της Tesla άλλαξε τρομερά με την πάροδο των ετών. Η αυτοκινητοβιομηχανία υποσχόταν νέα Roadsters για κορυφαίους παραπομπείς και έως έξι μήνες δωρεάν υπερφόρτιση. Αυτό τελικά έγινε πολύ ακριβό για να είναι βιώσιμο, οπότε η εταιρεία αποφάσισε να ακυρώσει το πρόγραμμα. Η Tesla παρουσίασε ένα νέο με πιο λογικές ανταμοιβές λίγο αργότερα, ωστόσο, υπόσχεται τουλάχιστον 1.000 μίλια δωρεάν υπερφόρτιση.

Όταν επανεκκίνησε το πρόγραμμα με ενημερωμένους όρους, η εταιρεία είπε ότι “άκουσε από … πελάτες ότι το πρόγραμμα παραπομπής ήταν ένας από τους αγαπημένους τους λόγους για να πουν στους φίλους τους για την Tesla”. Δεν είναι σαφές εάν θα επιστρέψει ξανά αυτή τη φορά για τον ίδιο λόγο, αλλά δεν θα εκπλαγούμε αν επιστρέψει. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η Tesla δεν έχει ακόμη εκπληρώσει μερικές από τις μεγαλύτερες υποσχέσεις της προς τους παραπομπείς. Όπως σημειώνει  η  Electrek  , δεν έχει παραδώσει ακόμα στους Roadsters τους κορυφαίους συνομιλητές του και οι άνθρωποι διαμαρτύρονται στα διαδικτυακά φόρουμ ότι δεν λαμβάνουν δωρεάν Powerwalls και άλλες ανταμοιβές από χρόνια πριν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *