Το Skype διαφημίζει επανασχεδιασμένες εφαρμογές με μεγάλες βελτιώσεις στην απόδοση

Το Skype διαφημίζει επανασχεδιασμένες εφαρμογές με μεγάλες βελτιώσεις στην απόδοση

Το Skype έχει επανασχεδιαστεί αρκετές φορές από τότε που η Microsoft απέκτησε την εταιρεία πριν από 10 χρόνια, αλλά η εφαρμογή πρόκειται να αποκτήσει άλλη σημαντική αναβάθμιση τους επόμενους μήνες. Η Microsoft αναφέρει λεπτομερώς τα σχέδιά της για ένα «βελτιωμένο, ταχύτερο, αξιόπιστο και υπερσύγχρονο Skype» σήμερα και είπε ότι πολλές από τις επερχόμενες αλλαγές έχουν εμπνευστεί από τα σχόλια των χρηστών.

Καθώς οι ομαδικές βιντεοκλήσεις έχουν γίνει σχεδόν το νέο standard από την αρχή της πανδημίας, η ομάδα του Skype θα ανανεώσει το στάδιο κλήσης για να κάνει όλους τους συμμετέχοντες ορατούς κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής βιντεοκλήσης. Οι συμμετέχοντες μόνο για ήχο θα εμφανίζονται επίσης με το δικό τους πολύχρωμο υπόβαθρο στη σκηνή κλήσης και το προεπιλεγμένο γκρι φόντο έχει εξαφανιστεί.

Το Skype θα συνεχίσει να υποστηρίζει την απόκρυψη συμμετεχόντων μόνο για ήχο από το στάδιο κλήσης, καθώς και εξαιρετικές δυνατότητες όπως κινούμενα παρασκήνια, λειτουργία μαζί, εγγραφές κλήσεων και ζωντανούς υπότιτλους. Ωστόσο, για χρήστες σε περιοχές με κακή συνδεσιμότητα, το Skype θα συνεχίσει να προσφέρει τη δυνατότητα απενεργοποίησης της ροής βίντεο σε ομαδική κλήση για εξοικονόμηση εύρους ζώνης.

Η ομάδα του Skype εργάζεται επίσης σε άλλες αλλαγές σχεδιασμού, όπως εικονίδια Fluent Design, νέα πολύχρωμα θέματα, αναβαθμισμένα προφίλ και μη προσαρμοσμένες συνομιλίες με κλίσεις και άλλα.

Η ομάδα ανέφερε επίσης μια νέα λειτουργία “TwinCam” που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν ένα smartphone ή άλλη συσκευή με κάμερα στην κλήση και η ροή βίντεο από αυτήν τη δευτερεύουσα συσκευή θα εμφανιστεί δίπλα στη δική σας ροή στο στάδιο κλήσης. Σύμφωνα με την ομάδα, αυτό θα πρέπει να είναι χρήσιμο όταν οι χρήστες του Skype θέλουν να δείξουν κάτι που συμβαίνει γύρω τους κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η εφαρμογή Skype λαμβάνει επίσης σημαντικές βελτιώσεις απόδοσης σε επιτραπέζιους υπολογιστές και φορητές συσκευές.

“Βελτιώσαμε την απόδοση σε βασικά σενάρια κατά 30% σε επιτραπέζιους υπολογιστές και πάνω από 2.000% σε Android, και έχουμε ακόμη περισσότερα καθώς συνεχίζουμε τον εκσυγχρονισμό της στοίβας πολυμέσων”, εξήγησε η ομάδα.

Είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε τη Microsoft να ανακοινώνει μια επανασχεδιασμένη εφαρμογή Skype αμέσως μόλις ξεκινήσουν τα Windows 11 με ενσωματωμένες ομάδες Teams για καταναλωτές. Το Skype έχει το πλεονέκτημα ότι είναι μια δημοφιλής μάρκα που υπάρχει εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, ενώ τα Microsoft Teams μπορεί να είναι πολύ επικεντρωμένα στον επιχειρηματικό κόσμο για να μην μπορούν να γίνουν δημοφιλείς καταναλωτικές εφαρμογές. Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά ο επερχόμενος επανασχεδιασμός του Skype δείχνει ότι η εφαρμογή δεν θα φύγει σύντομα 

30 thoughts on “Το Skype διαφημίζει επανασχεδιασμένες εφαρμογές με μεγάλες βελτιώσεις στην απόδοση

  1. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous
    to and you are just too wonderful. I really like what
    you have acquired here, certainly like what you are
    stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you
    still take care of to keep it wise. I can’t wait to read far
    more from you. This is actually a wonderful site.

  2. Superb site you have here but I was wanting to know if you knew of any
    user discussion forums that cover the same topics discussed in this article?
    I’d really love to be a part of online community where I can get responses
    from other experienced people that share the same interest.
    If you have any recommendations, please let me know. Appreciate it!

  3. I believe everything posted made a lot of sense.
    But, consider this, suppose you typed a catchier post title?
    I mean, I don’t wish to tell you how to run your blog, however what if you added a post title
    to possibly get people’s attention? I mean Το Skype διαφημίζει επανασχεδιασμένες εφαρμογές με μεγάλες βελτιώσεις στην απόδοση –
    KBS NEWS is a little boring. You might peek at Yahoo’s home page and see
    how they create news titles to get people interested.

    You might add a video or a related picture or two to get readers excited about everything’ve got to say.
    In my opinion, it could bring your website a little bit
    more interesting.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *