Ορισμένοι κάτοχοι Xbox μπορούν τώρα να δοκιμάσουν το gaming cloud στις κονσόλες τους

Ορισμένοι κάτοχοι Xbox μπορούν τώρα να δοκιμάσουν το gaming cloud στις κονσόλες τους

Η  Microsoft ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ένα μεγάλο κομμάτι του παζλ cloud gaming όταν φέρει την επιλογή σε Xbox One και Xbox Series X/S κάποια στιγμή αυτήν την εορταστική περίοδο. Από σήμερα, όμως, μια τυχαία ομάδα Alpha Skip-Ahead και Alpha Insiders μπορούν να δοκιμάσουν gaming cloud στις κονσόλες τους. Το τεστ θα επεκταθεί σε περισσότερους Insiders και μέλη άλλων δακτυλίων προεπισκόπησης τις επόμενες εβδομάδες.

Εάν έχετε πρόσβαση, μπορείτε να δοκιμάσετε το gaming cloud αναζητώντας το εικονίδιο cloud σε τίτλους στη βιβλιοθήκη Xbox Game Pass. Για να δείτε μια πλήρη λίστα παιχνιδιών που μπορείτε να κάνετε ροή, μεταβείτε στην ενότητα Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές μου, στη συνέχεια Πλήρης βιβλιοθήκη και Xbox Game Pass και αλλάξτε το φίλτρο σε Cloud Gaming. Στην αρχή, θα μπορείτε να παίξετε περισσότερα από 100 παιχνίδια χωρίς να χρειαστεί να τα κατεβάσετε – αρκεί να έχετε αρκετά ισχυρή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η Microsoft υπογράμμισε ορισμένα γνωστά θέματα σε ένα blog, όπως το να μην είναι σε θέση να παίξει τα παιχνίδια βάσης, που είναι μέρος μιας δέσμης(Halo:Ο Master Chief συλλογή,για παράδειγμα). Δεν μπορείτε επίσης να κάνετε αγορές εντός παιχνιδιού ενώ παίζετε έναν τίτλο gaming στο cloud, αλλά μπορείτε να το κάνετε μέσω του Store στην κονσόλα σας ή στον ιστό. Εν τω μεταξύ, εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι σε εξωτερική μονάδα δίσκου που δεν είναι συνδεδεμένη στο Xbox σας, δεν θα μπορείτε να το παίξετε μέσω του cloud. Φαίνεται σαν ένα ενοχλητικό σφάλμα, αλλά αυτό είναι για τις δοκιμές beta.

Μην ανησυχείτε πολύ αν δεν έχετε πρόσβαση ακόμα. Το gaming cloud της κονσόλας θα πρέπει να είναι διαθέσιμο για όλους τους συνδρομητές του Game Pass Ultimate μέσα στους επόμενους μήνες, ίσως ακριβώς στην ώρα του παιχνιδιού Halo Infinite. Οι κάτοχοι Xbox One θα μπορούν επίσης να παίζουν μερικά παιχνίδια Series X/S στην κονσόλα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *