Περισσότερες φήμες ισχυρίζονται ότι η Apple θα αντικαταστήσει την έκδοση mini με ένα iPhone 14 Max 6,7 ιντσών το επόμενο έτος

Περισσότερες φήμες ισχυρίζονται ότι η Apple θα αντικαταστήσει την έκδοση mini με ένα iPhone 14 Max 6,7 ιντσών το επόμενο έτος

Το iPhone 12 mini δεν πούλησε καλά. Έτσι προέκυψε το 12 Pro Max.  Οι αναλυτές στο CIRP νωρίτερα φέτος έδειξαν ότι η Apple-  το μεγαλύτερο και ακριβότερο iPhone – ξεπέρασε σίγουρα τη μικρότερη (και φθηνότερη) έκδοση  iPhone της εταιρίας..

Έτσι, όταν ακούμε αναφορές ότι η σειρά iPhone 14 θα παρακάμψει το μίνι υπέρ ενός άλλου μεγάλου μοντέλου, είναι λογικό. Ένα μεγάλο μοντέλο σε χαμηλότερη τιμή θα πρέπει πωλείται καλά, ακόμη και αν παραλείπει το υλικό της κάμερας Pro.

Το   iPhone 14 Max θα πρέπει να έχει την ίδια οθόνη 6,7 “με το μοντέλο Pro Max, εκτός από τα ίδια εσωτερικά με το iPhone 6,1” 14, το οποίο με τη σειρά του θα μοιραστεί το μέγεθος της οθόνης του με το iPhone 14.

Στην πραγματικότητα, τα δύο ζευγάρια μπορεί να μοιράζονται περισσότερα από τη διαγώνια μέτρηση, θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν τους ίδιους πίνακες, καθώς η Apple αναμένεται να χρησιμοποιήσει πάνελ OLED LTPO 120Hz και στα τέσσερα μοντέλα.

Το παρακάτω βίντεο περιλαμβάνει Jon Prosser από το Front Page Tech μιλάμε για το iPhone 14 και το πιθανό μοντέλο βανίλιας Max (που ξεκινά στις 6:30, το πρώτο μέρος του βίντεο είναι αφιερωμένο στο «φαινόμενο ζελέ» στο νέο iPad mini).

Αυτό είναι το τέλος για το μίνι; Ως μια premium συσκευή σχεδόν σίγουρα, αλλά μπορεί να μην είναι το τέλος των iPhone κάτω των 6 ιντσών. Υπάρχει ένα νέο iPhone SE στο δρόμο και το μοντέλο 2020 έχει παρόμοιες διαστάσεις με το μίνι. Εάν η Apple συρρικνώσει τα πλαίσια και χωρέσει μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, το νέο SE θα μπορούσε να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του το μίνι. Πιθανότατα δεν θα έχει το τελευταίο chipset ή τις καλύτερες κάμερες, αλλά η χαμηλότερη τιμή θα μπορούσε να βελτιώσει τις πωλήσεις μικρών τηλεφώνων.

Ούτως ή άλλως, η σειρά iPhone 14 θα πρέπει να φέρει έναν αρκετά σημαντικό επανασχεδιασμό όπως φαίνεται σε αυτές τις αποδόσεις από τον Prosser. Η Apple αναμένεται να σκοτώσει την εγκοπή υπέρ ενός (πιθανώς τοποθετημένου στο πλάι) αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και μιας selfie κάμερας διάτρησης. Φυσικά, (όπως ο ίδιος ο Prosser παραδέχεται) οι αποδόσεις του Apple Watch Series 7 δεν ταιριάζουν με το πραγματικό προϊόν, οπότε εφαρμόστε μια υγιή δόση σκεπτικισμού. Ειδικά επειδή είμαστε ουσιαστικά έναν ολόκληρο χρόνο από την κυκλοφορία του iPhone 14.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *