Το Google Lens έρχεται στο Chrome για υπολογιστές γραφείου

Το Google Lens έρχεται στο Chrome για υπολογιστές γραφείου

Δεν χρειάζεται πλέον να στρέφετε το τηλέφωνό σας στην οθόνη του υπολογιστή σας εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Google Lens στον υπολογιστή σας. Ως μέρος της μια σειρά από ενημερώσεις, η Google έχει revealed ότι η εφαρμογή  θα είναι διαθέσιμη για το Chrome στην επιφάνεια εργασίας στα «τους επόμενους μήνες». Απλώς πρέπει να κάνετε δεξί κλικ σε έναν ιστότοπο, να επιλέξετε να κάνετε αναζήτηση με το Lens και να επιλέξετε το τμήμα της σελίδας που θέλετε να εξετάσετε. Μετά από αυτό, θα λάβετε αποτελέσματα σχετικά με το περιεχόμενο που επισημάνετε. Περιττό να πω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο εάν προσπαθείτε να προσδιορίσετε ένα ζώο ή ένα ζεστό νέο μπουφάν.

Υπάρχουν κάποιες αναβαθμίσεις στο Lens στο τηλέφωνό σας. Μια ενημέρωση στις αρχές του 2022 θα σας επιτρέψει να κάνετε μια ερώτηση αφού τραβήξετε μια φωτογραφία. Εάν πρέπει να ξέρετε πώς να επισκευάσετε ένα μέρος στο ποδήλατό σας, για παράδειγμα, θα έχετε αποτελέσματα ακόμη και αν δεν γνωρίζετε τι είναι αυτό το μέρος. Η εφαρμογή Google για iPhone, εν τω μεταξύ, θα σας επιτρέψει να αναζητήσετε προϊόντα εντός εικόνων.

Αυτή είναι μια όχι και τόσο λεπτή προσπάθεια ενίσχυσης των Αγορών Google. Ίσως είναι πιο πιθανό να αγοράσετε ρούχα ή ανταλλακτικά ποδηλάτου εάν μπορείτε να τα προσδιορίσετε, τελικά. Ακόμα κι έτσι, η επέκταση θα μπορούσε να κάνει το Lens πιο χρήσιμο ως γενικό εργαλείο αναζήτησης, όχι μόνο για ειδικές περιστάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *