Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 14.3,  watchOS 7.2 και TvOS 14.3

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 14.3, watchOS 7.2 και TvOS 14.3

Σήμερα η Apple κυκλοφόρησε τις νέες εκδόσεις iOS 14.3 ,  watchOS 7.2 και TvOS 14.3 . Όπως συμβαίνει συνήθως με την Apple υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά  από τα οποία το πιο σημαντικό είναι η υποστήριξη για το Apple Fitness+.

Ξεκινώντας με μία τιμή 9,9 δολάρια ανά μήνα ή με μία ετήσια συνδρομή κοντά στα 80 δολάρια η νέα υπηρεσία Apple Fitness+  παρέχει προγράμματα εξάσκησης από μία σημαντική ομάδα εκπαιδευτών. . Έχει δημιουργηθεί με βάση το Apple Watch για αυτό και θα το δείτε στη νέα έκδοση watch OS 7.2 αλλά θα τη δείτε και στις iOS 14.30 και TvOS 14.3. 

Ωστόσο αυτό δεν είναι και το μοναδικό νέο χαρακτηριστικό. Νέα αναβάθμιση υποστηρίζει τα επερχόμενα AirPods Max τα οποίο θα κυκλοφορήσουν με τιμή στα 550 δολάρια. 

Φυσικά θα αναρωτιέστε τι άλλα νέα χαρακτηριστικά θα έχουν οι νέες αναβαθμίσεις χωρίς οι χρήστες να χρειάζεται να ξοδέψουν χρήματα. Επιτέλους οι χρήστες του iPhone 12 Pro θα πάρουν την πολυαναμενόμενη υποστήριξη ProRAW για την κάμερα τους ενώ υπάρχει και μία νέα επιλογή και να καταγραφούν βίντεο σε ταχύτητα 24fps.

Τέλος από τις συσκευές iPhone 6S μέχρι και το iPhone Χ μπορείτε τώρα να επιλέξετε και την δυνατότητα δημιουργίας selfie με Mirror λειτουργία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *